Hardloopdagboek: Hardloopdagboek #83 | Turkije en een nieuwe baan

Vorige week vonden jullie hier geen hardloopdagboek. Dat was niet alleen omdat ik niet hardlopen had, ik wist van tevoren dat er geen meters gemaakt gingen worden. Ik heb namelijk 12 dagen doorgebracht in het heerlijke Turkije, en alle blogposts had ik al in voren geschreven. Op vakantie heb ik op 5 minuten na niet hardlopen, want hoewel ik het me altijd voorneem: sporten in de vakantie gebeurt nooit.

Afgelopen week heb ik de hardloopschoenen ook niet aangehad. Ik kwam woensdagavond terug van vakantie. Dat was niet alles, ik mocht donderdag op sollicitatiegesprek voor een vacature waar ik een aantal maanden geleden op gesolliciteerd had. ’S Middags ging ik gelijk door naar mijn moeder, oma en opa en ’s avonds weer naar huis. Eenmaal thuis moest ik gelijk door naar bed, geen tijd meer om hard te lopen.

Vrijdag mocht ik om 3.45 ’s ochtends opstaan, mijn nieuwe opstaan-tijd bij de vroege dienst. Hoewel ik mooi op tijd thuiskwam, was mijn energie echt op. Ik ging niet meer hardlopen.

Zaterdag werkte ik tot half 6, een half uur later was ik thuis. Daar moest ik snel eten en klaarmaken voor de afspraken van die avond. Weer geen tijd om hard te lopen.

En toen was het zondag. Hoewel ik wel degelijk tijd had om te lopen, was ik zo moe van mijn week dat ik vooral fanatiek was met uitslapen. Daarna heb ik een luie dag gehad, en was mijn enige activiteit “met de auto naar de wasstraat”.

Deze week wordt het beter: ik heb met Kay vaste dagen afgesproken om te gaan hardlopen. Vanmorgen (maandag) hebben we dat al gedaan, als het goed is lopen we donderdag na mijn vroege dienst en zondag nog een keer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *