Hardloopdagboek: #82 | Geen motivation monday voor mij

Ik had vorige week nog zo gehoopt dat ik het deze week zou compenseren en extra zou gaan. Waar ik toen even niet over na had gedacht is dat mijn week deze keer maar tot donderdag duurt, en dat daarna geen mogelijkheid tot rennen is. Daarnaast had ik weer enorm last van motivatiegebrek waardoor er wederom een waardeloze week is afgerond. Heel jammer, maar het is niet anders. 

Maandag

Na maar liefst 4 dagen zonder hardloopschoenen werd het op maandag weer eens tijd om te gaan lopen. En hoewel #motivationmonday zo’n leuk concept is, was er echt geen spatje motivatie in mijn monday te vinden. Ik ging van huis met het idee om tussen de 5 en de 7 kilometer af te leggen. Na 3 minuten stopte ik om een foto te maken (het ging immers zo lekker, en zo kon ik de rest knallen). Twaalf minuten later gaf ik het op. Ik had 2,5km afgelegd en ik wilde echt niet meer. Hoewel een kwartiertje lekker bewegen helemaal niet verkeerd is, is het ook weer geen echte training. Maar hoe ik het dan wel moet noemen? 

En dat was het alweer, meer heb ik niet gedaan. Het is niet veel, dat weet ik, maar vorige week was dit echt alles wat er uit te pushen viel. En ik ken mezelf (ik heb vaker met dipjes gezeten), als ik mezelf nu teveel push duurt het des te langer dat mijn motivatie weer terug komt. Daarom heb ik het deze week nog maar even geaccepteerd, des te sneller sta ik weer een met een grote grijns buiten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *