Hardloopdagboek: #81 | Pijntje in mijn schenen

Deze week werd er niet zo vaak gelopen, maar deed ik wel iets heel erg leuks!

Een klein pijntje in mijn linkerscheen zorgde ervoor dat ik de hardloopschoenen maar even in de gang liet liggen op maandag. Normaal zou ik lopen, maar dat pijntje (en de 33 graden, ook al is hardlopen in de zomer zo fijn) zorgde ervoor dat ik uitsliep en niet ging. Naar je lichaam luisteren, heel erg belangrijk. Ik weet namelijk ook, dat als ik even rust neem en verstandig ben, dat pijntje zo weer is verdwenen. Er werd dus even niet gelopen, wel gerekt en gestrekt.

Woensdag

Op woensdag werd er wel weer gelopen. Niet omdat ik dacht dat mijn scheen daar alweer aan toe zou zijn, maar omdat ik heel graag wilde. Ik zou namelijk met de plusgroep meerennen! Bovendien ging Kay ook mee naar de loopgroep, dus thuisblijven was vandaag echt geen optie. De schenen heb ik (toen) gelukkig niet gevoeld, maar donderdag bij het opstaan al wel weer.

Heel jammer, maar de pijn in mijn schenen bleef aanhouden. Daarom besloot ik vorige week de loopschoenen niet meer aan te trekken, en vooral te rekken en te strekken. Zondag was de eerste dag dat ik mijn schenen niet meer voelde, maar voor de zekerheid ben ik toen ook maar niet gegaan. Deze week: nieuwe ronde, nieuwe kansen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *