05-08-2015

Hardloopdagboek:

#8

#8

Iedere woensdag geef ik jullie een overzicht van de dingen die ik de week ervoor heb gedaan. Ondertussen zijn we toegekomen aan my week #8, en lees hier wat ik heb gedaan:MaandagMaandag begon ik de week met het maken van foto's. Er moesten namelijk foto's gemaakt worden van mijn cavia's en voor my week 7Daarna ben ik de my week gaan schrijven, nu de week nog vers in mijn geheugen zat. Ik ben soms namelijk net een zeef, en dan weet ik dus ook echt niet meer wat ik heb gedaan. Daarom maak ik niet alleen aantekeningen van iedere dag, maar probeer ik de blogpost ook zo snel mogelijk te schrijven. De blogpost die jullie nu lezen bijvoorbeeld, schrijf ik ook op maandag. Naast het maken van de foto's en het werken aan my week 7 heb ik weinig gedaan voor de blog. Wel heb ik heel veel advertenties op marktplaats gezet. Ik ben een boekenworm, en ik heb daarom ook zo verschrikkelijk veel boeken, het is echt niet normaal. Vorige week hakte ik de knoop door, en zette ik (bijna) alle boeken op marktplaats, in de hoop er nog een beetje voor terug te krijgen. 'S avonds hebben we nog even boodschappen gedaan, op woensdag was Mark (broertje en designer van de blog) jarig, dus daar hebben we even lekkere dingen voor gehaald. DinsdagDinsdag schreef ik de blogpost voor donderdag, waarin ik vertel hoe ik gezond probeer te leven. Dat natuurlijk wel pas nadat ik lekker uitgeslapen heb, een van mijn grote passies deze zomer. Ik wil er niet eens over nadenken hoe laat ik pas mijn bed uit kwam, maar ik kan wel inschatten dat de wekker mooi op tijd stond, en mijn zelfdiscipline in de ochtend al lang weer verdwenen was. Mijn vriend en ik reden samen op de scooter naar Dalfsen, om even naar de Action te rijden.. Maandag zouden wij namelijk samen op de scooter naar Duiven rijden (93km) en ik had nog nooit op de scooter van mijn moeder gereden. Het rijden ging gelukkig goed, maar jeetje, wat is dat ding TRAAG. Het feit dat wij 's avonds pizza aten, maakte gelukkig een hoop goed, want onze vrijdag-pizzadag was vervallen. 'S middags kwam een goede vriend van mij nog even langs, dus dat was natuurlijk heel erg gezellig. 

WoensdagWoensdag kwam ik een keertje vroeg mijn bed uit, want Mark was jarig. Ik bracht hem weg naar zijn werk, samen met mama, en wij zijn later even gaan winkelen. We zijn nog een keer bij de Action geweest, en daarna naar de kledingwinkel van de buurvrouw. Zij heeft een klein winkeltje met allemaal leuke, en betaalbare kleding. Super leuk om even langs te gaan natuurlijk, maar wel wat minder voor mijn banksaldo. Hoewel het daar niet duur is, geef ik daar wel altijd geld uit, en wordt het dus eigenlijk nog steeds een dure grap. Ach, dan heb je wel weer een mooi jurkje. Toen wij daarvan thuiskwamen schreef ik een artikel voor indegevangenis, zodat daar (voor jullie afgelopen) maandag een nieuw artikel online kon komen. En dat is gelukt, gelukkig!DonderdagDonderdag had ik grootse plannen, maar daar is helaas niks van terecht gekomen. Ik zou nog een artikel schrijven voor indegevangenis, maar er ging iets mis met de planning. Er werd geen artikel geschreven, en dat moet nog steeds ingehaald worden. Sowieso heb ik die dag niet veel gedaan, ik heb weer eens iets te veel van mijn vakantie genoten. Moet een keer kunnen toch? Wel ben ik bezig geweest met de nieuwe lay-out van de blog, en heb ik handmatig alle blogposts overgezet van deze blog naar de nieuwe. VrijdagDonderdag was de winactie afgelopen, en daarvan heb ik vrijdag de winnaar bekend gemaakt. Ik heb de gewonnen VVV-bon gekocht, een brief geschreven aan de winnares en de bon op de bus gedaan. Daarna heb ik de blogposts voor maandag en dinsdag geschreven. 'S avonds gingen wij even naar de kroeg, maar we hebben het niet te laat gemaakt. Om 01.00 gingen wij alweer naar huis, dus dat was een mooie beschaafde tijd. Mocht ook wel, want mijn vriend had op zaterdag een feestje die om een minder beschaafde tijd afgelopen zou zijn. 

Zaterdag Zoals jullie op de foto konden zien stond zaterdag in het teken van taart. En dat klopt, maar niet de hele dag. Mijn moeder kreeg die dag om 09.30 vakantie, maar toen lag ik nog lekker in bed. Zij ging daarna toch nog even naar een vriendin, dus dat was niet zo erg, en ik was netjes aangekleed toen zij weer thuis kwam. Wij hebben buiten een hele grote rode bank staan, een mooie hoekbank. Het enige nadeel daarvan was dat wij geen kussens hadden om op te zitten, en dus hebben wij die laten maken. Zaterdag waren ze klaar, dus wij zijn met de auto van mijn vriend de kussens gaan halen. 'S avonds heeft mijn moeder bovenstaande appeltaart gebakken, daarna heb ik mijn vriend naar zijn feestje gebracht en thuis gegeten. Daarna bracht ik een andere vriend naar zijn vriendin, en heeft mijn moeder thuis kwarktaart gemaakt. Die is overigens superlekker, maar daaarover zo meer. ZondagZondag vierden we de verjaardag van Mark, 's ochtends kwam mijn vader langs en at ik mijn eerste stuk taart. We begonnen met kwarktaart. Een van de grootste voordelen van verjaardagen bij je thuis is dat je alle visiterondes taart mag eten. Die kwarktaart was super lekker, zeker als je je bedenkt dat de kwark vergeten was. Gelukkig was er griekse yoghurt, dus de taart was echt super lekker. 'S middags kwam mijn schoonmoedertje langs, at ik nog een stuk taart, dit maal appeltaart, en later die middag at ik mijn tweede (supergrote) stuk kwarktaart. Jullie snappen, ik heb zondag meer dan genoeg taart gegeten. Je zou denken dat ik verder niks meer op kon, maar helaas: 's avonds ging er nog prima een stokbrood in. Tja, dat kan je zo hebben, hè? Hoe was jullie week? Hebben jullie kunnen genieten van de vakantie?Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie