Hardloopdagboek: #70

Dit is gewoon al de 70e(!!) editie van het hardloopdagboek. Wat gaat de tijd toch ontzettend snel, zeg! Zoals ik vorige week al aangaf, was het mijn doel om in ieder geval 2 keer te lopen. Nou, het is gelukt, maar ook zeker niet meer dan twee. En de kilometers? Die vielen ook wat tegen. 

Maandag

Training 1 viel op maandag, best netjes toch? Ik ging samen met Kay hardlopen, waardoor ik eigenlijk een intervaltraining deed. Zijn tempo is namelijk veel hoger en ik wil hem dan toch proberen bij te houden. Dat red ik natuurlijk niet zonder wandelpauze, dus voor mij wordt het een intervaltraining. Ik denk dat we ongeveer 3,5k gelopen hebben, toen was ik helemaal kapot en stonden we weer in de tuin. 

Zaterdag

En toen was het zaterdag. De hele week zat ik op school of in de boeken en was er eigenlijk geen tijd om adem te halen. Tot zaterdag, toen ik eindelijk een klein beetje tijd vond om te gaan rennen. Maar, ook zaterdag was mijn dag helemaal vol gepland, en was ik dus genoodzaakt een klein rondje te maken. Na 4k stond ik moe maar voldaan weer in de achtertuin, na te denken wanneer ik weer tijd zou hebben om te rennen. Volgende mogelijkheid? Waarschijnlijk zaterdag…

Hoe was jouw trainingsweek? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *