Hardloopdagboek: #7

Om jullie mee te nemen in mijn leven geef ik iedere woensdag een overzicht van de week ervoor. Deze week stond in het teken van Under The Dome, een supergave serie waar ik zeker nog een watch over ga schrijven.

Maandag

We hebben nog steeds samen vakantie, dus slapen mijn vriend en ik graag uit. Zo ook maandag, we sliepen tot een niet-Christelijke tijd uit, en toen we dan uiteindelijk toch ons bed uitkwamen gingen we even naar de buurvrouw. Ik ging wat eerder naar huis dan mijn moeder, maar toen zij ook thuis kwam had ze het geniale idee om een ijsje te halen op de scooter. Top natuurlijk! Dus daar zaten we: op weg naar Dedemsvaart om een ijsje eten in de winkelstraat van Dedemsvaart. Ik schreef natuurlijk een blogje, want ook vorige week moest er natuurlijk een my week online komen.

Dinsdag

Dinsdag sliepen we uit (joh, echt?) en toen ik wakker werd bracht ik de auto van mijn moeder naar de garage. Daar brandde een lampje, dus die moest even verholpen worden. Daar is hij overigens 5 dagen (!) blijven staan, dus dat wordt vast een leuke rekening. Ik keek de hele middag Under The Dome, dat is een super leuke serie, en die neemt onze hele week in beslag. Dat moet ook wel, want we hebben 2 seizoenen in 1,5 week gekeken. We zijn er maar druk mee..

'S avonds moest Kay werken, dus toen had ik even de kans om wat te werken. Ik schreef een blogje voor donderdag waar ik antwoord gaf op de meest gestelde vragen aan bloggers. Heel leuk om te doen, en jullie kunnen zeker vaker zo'n blogpost verwachten. Zijn er dingen die jullie willen weten? Geef het dan vooral aan, dan neem ik die mee.

Woensdag

Dat ik heb uitgeslapen zal ik maar niet zeggen, dat is te voorspelbaar. Het probleem bij mij is gewoon, als ik niet zo druk ben, of ik heb de mogelijkheid mijn tijd zelf in te delen, dan mist het mij soms echt aan de kracht om vroeg uit bed te komen. Iedere avond zet ik braaf de wekker, maar het komt er gewoon niet van. Heel irritant, dat vind ik zelf ook, maar ik kom alleen vroeg uit bed als mijn moeder mij wakker maakt.

Toen ik eindelijk wel beneden kwam schreef ik snel een blogje voordat Kay wakker werd, en toen hij wakker werd zijn we verder gegaan met de serie. Dit hebben we tot ongeveer 17.00 gekeken, toen is hij naar zijn werk gegaan, en ik naar mijn beste vriendje. Hij is een half jaar in Zuid-Afrika geweest voor stage, en vorige week kwam hij thuis. Super leuk natuurlijk om hem weer even te zien. Helaas had ik net een paar uur daarvoor met andere vrienden afgesproken, dus ik ben tot 21.00 bij hem gebleven, om daarna naar andere vrienden te rijden. Waarom zou je ook kiezen? Ik heb nu vakantie van school, dus ik kan alles lekker combineren zo.

Donderdag

Donderdag was het voor mij rustig. Normaal schrijf ik dan een artikel voor www.indegevangenis.nl, maar vandaag dus niet. Ik heb week ervoor een extra artikel geschreven, dus deze week had ik indegevangenisvrij. 'S middags kregen we een telefoontje: of we gezellig kwamen lunchen. Ik zal een lekkere lunch nooit weigeren dus wij gingen heerlijk lasagne eten in het zonnetje, om na het eten weer naar huis te gaan voor Under The Dome (dit zou echt een geweldige reclame-post zijn, zo vaak als ik Under The Dome noem, maar dat is het niet hoor). Het was namelijk heel spannend toen we op woensdag stopten, en dan heb ik niet het geduld lang te wachten.

Vrijdag

Vrijdag gingen wij ook weer serie kijken uiteraard, we waren er zelfs eerder voor uit bed gekomen. We moesten om 17.00 al weer gaan voor een verjaardag, en we zouden het hele weekend niet meer aan kijken toekomen. We zijn dus om 11.00 begonnen, en om 17.00 stopten we weer. Tja, zo doen we dat hier. De verjaardag was overigens super gezellig, we hebben heerlijk gegeten en lekker gekletst. Er waren allemaal mensen die we nog nooit gezien hadden, maar wel allemaal hele leuke figuren. Ik heb echt om ze kunnen lachen, zeker toen de discussie met Kay aan gingen over waar een vrouw allemaal aan moet voldoen. Kay is soms namelijk een beetje van de oude stempel.

Weekend

Het weekend waren we dus niet thuis, we waren bij z'n moeder zodat we ook zaterdags nog even naar vrienden konden. Zaterdag hebben we weinig gedaan, alleen aan het eind van de middag boodschappen gedaan. Daarna zijn we overigens wel lekker uit eten geweest! Dat was echt super lekker, en geloof mij: ze hadden daar echt de lekkerste patatjes die ik ooit gegeten had. Franse frietjes (maar dan stevig, niet zoals bij de Mc-Donalds, en een stuk zouter) maar dan op z'n best. Ik kan zo van patatjes in combinatie met een goed stuk vlees genieten, dat is echt ongelooflijk. Heerlijk vind ik dat! We keken 's avonds een horrorfilm (It Follows, watch volgt nog), en zondag gingen we even bij de opa en oma van Kay langs.

Dit was mijn week! Hoe was jouw week? Ben je ook van de vakantie aan het genieten, of moet je werken? Laat het weten in een reactie, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *