Hardloopdagboek: #63

Mijn vakantie is officieel voorbij! Na maandenlang alles kunnen doen wat ik wilde doen, is het voor mij tijd om het echte leven weer op te pakken. Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik wellicht al wakker, of zelfs op school. Mijn eerste dag begint goed: ik ben van 08.30 tot 18.30 op school te vinden. Dat betekent dat ik vanmorgen om 6.30 al van huis vertrok, en dat ik vanavond rond 21.00 thuis aan zal komen.

Maandag

Begin de dag met een dansje… Nee, dat niet, maar ik begon hem wel met een run. Het duurde maar kort, maar was wel heel effectief. Ik was helemaal kapot, en mijn hartslag schoot de hele dag omhoog als ik een keer trapliep. Ja, dit hakt er wel in šŸ˜€

Dinsdag

Dinsdag was het een rustdag op het gebied van hardlopen, maar de krachttraining gaat gewoon door. Ik besloot een keer echt goed mijn best te doen (in de hoop op grandioze spierpijn) en ik heb dus heel veel aan de stok gehangen om mezelf te leren optrekken. Zo ver ben ik nog niet, maar ik vertrouw er maar op dat ik steeds een beetje dichterbij kom.

Woensdag

Woensdag weer een run, wederom een van het nieuwe schema, dus ik was snel weer thuis. Ik ben ongeveer een kwartier aan het rennen geweest, inclusief warmlopen en de cooling down was ik ongeveer een half uurtje onderweg. Prima te doen dus, en omdat ik vroeg van huis ging lag ik om 8.00 alweer naast Kay. Echt, dat is het allerlekkerst: vroeg gaan lopen om daarna weer naast Kay te kruipen.

Donderdag

Donderdag was het weer een rustdag, maar ook op deze ‘rustdag’ moesten mijn armen getraind worden. Het optrekken is nog ver weg, maar ooit gaat het lukken šŸ˜€

Vrijdag

Vrijdag werd er wel gelopen, ik deed dezelfde training als maandag en woensdag, want die kan ik nog steeds niet doen op de snelheid die ik gedachten heb. Blijven proberen dus. Is niet zo heel erg, want ik vind dit een fijne training. Het gaat om 3 keer 4 minuten, met telkens 2 minuten wandelpauze.

Zaterdag

Zaterdag mocht ik een beetje uitslapen. Vrijdag hadden wij een feestje en ik lag pas na tweeën in bed. Kay was lekker vrij, super lekker om een heel weekend samen te zijn. Zeker omdat vandaag een heel drukke periode is begonnen. Er werd niet gesport, ook niet met mijn armen.

Zondag

Zondag, een dag waarop ik zou lopen. Maar, er kwam onverwacht een feestje op ons pad, en daar moet mijn training even onder lijden. Ik had dus in principe een rustige dag, waarbij ik alleen wat laatste dingen moest doen voor school. En bedtijd kwam al vroeg voor mij, rond 21.00 moet ik slapen.

Hoe was jullie week?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *