Hardloopdagboek: #59

Een nieuwe week, die ik niet achter mijn laptop, maar in een vakantiehuis heb doorgebracht. Wat een heerlijkheid! Lees hier over mijn vakantie (snapshot diary volgt nog).

Maandag 

Vakantie!! Maar eerst: hardlopen. Mijn wekker stond voor mijn doen op tijd, maar toch wist ik het te presteren met lichte tijdnood van huis te vertrekken voor een rondje van 6,5k. Ik nam allemaal wegen die ik nog niet kende, om op die manier wat van de omgeving te verkennen, en ik ontdekte een leuke route door een klein dorpje: Doorneburg. Ik deed iets minder dan 45 minuten over mijn rondje, wat maakte dat ik mijn half uurtje beweging weer ruimschoots binnen had. Gotcha! Na het hardlopen propte ik de laatste spullen in mijn overvolle koffer en vertrokken wij van huis. We gingen van winkel naar winkel om eten te kopen voor de eerste vakantiedagen en om half 4 zaten we daar dan ook. In Oosterhout, bij ons vakantiehuisje op het terras. Heerlijk! 

Dinsdag, woensdag, donderdag

Tijdens de vakantie hebben we het heerlijk rustig aan gedaan. We genoten van feit dat we niets hoefden te doen en dat we alleen maar dingen deden die we leuk vonden. Zo speelden wij vooral dinsdag veel spelletjes, en gingen wij naar de bioscoop. We keken de film light out, waarvan binnenkort een review op popcornmeisjes verschijnt. Om alvast e.e.a. te verraden: wat een goede film! Woensdag en donderdag waren zo mogelijk nog rustiger, we deden wat boodschappen maar deden verder niets meer dan spelletjes spelen en kletsen. Niets mis mee, helemaal niets mis mee.

Vrijdag

Voor je het weet is zo'n vakantie alweer voorbij. 5 dagen is niet lang, dat wist ik, maar dit was wel heel erg kort. Knipper met je ogen en je zit alweer in de auto naar huis. Ik heb een heerlijke vakantie gehad, maar er lang van genieten kun je niet, de tijd vloog. Op vrijdag moesten wij ons huisje dan ook al om 10u verlaten hebben, om half 1 waren na een pauze bij de Mc-donalds alweer thuis. Dit was overigens wel heel goed voor mijn to-do list, die was ondertussen zo lang geworden dat ik er haast een hartaanval van gekregen had. Leuk, op vakantie gaan, maar daarna mag je wel eea inhalen, ook al werk je voor die tijd veel vooruit. De extra tijd op vrijdag maakte dat ik de hokken van de cavia's al kon verschonen, mijn adminstratie voor juli kun doen, een vakantiewas kon draaien en even tijd had om de vaatwasser een extra draaibeurt te geven. Nog voor de to-dolijstzaterdag begon kon ik al veel afstrepen. 

Zaterdag

Maar hier lig ik dan, mijn to-dolijst is nog steeds lang, maar wordt ik topsnelheid korter. Op het moment van schrijven van maandag t/m zaterdagmorgen lig ik dan in mijn bed. Met laptop, ontbijtje en mijn lijst om die af te werken. En dat lukt! De blog die zondag online komt is geschreven, de diary is ondertussen ook al een heel eind, en daarnaast heb ik veel kleine regeldingen gedaan voor zowel deze blog als popcornmeisjes. Wat ik straks ga doen? 2 recepten uitwerken, die waarschijnlijk pas in september online komen. Sorry mensen, maar ik moet nu echt beginnen met de druk van de ketel halen voor straks. Daarna ga ik thee zetten (of hopen dat iemand anders dat voor mij doet, maar ik ben alleen thuis.. denk toch niet dat dat het wordt). Het is bijna 12u, dus de blog van Annemerel komt ook bijna online, en dan pak ik mijn agenda om de komende weken de plannen. Als Kay terugkomt gaan wij weer naar Gendt, waar we bij mijn schoonmama slapen :). 

Zondag

Zondag was een heerlijke rustige dag, zoals ook het weer dat toeliet. Ik heb dan ook niet meer gedaan dan Spaans geoefend, in de zon gezeten en een nieuw thema uitgekozen voor popcornmeisjes. Ik was helemaal klaar met dat grijze, saaie en het voldeed ook niet meer aan mijn eisen. Tijd voor verandering dus, en vandaag koos ik een nieuwe lay-out. Het is half 12 als ik dit type, ik ben net een paar bezig geweest met de nieuwe website. Het meeste zichtbare is klaar, maar er zijn nog veel kleine dingen die moeten gebeuren. Komt goed, komt goed. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *