Hardloopdagboek: #54

Het is weer maandag, tijd om terug te blikken op de vorige week. Een week waarin ik 3 keer liep, een keer fietste en wat krachtoefeningen deed. Daarnaast at ik redelijk gezond, en vond ik eindelijk 2 supergave spijkerbroeken. 

Maandag

Maandag is de dag voor mijn eerste training. Deze training werd een fartlek, omdat ik nog geen schema had ter voorbereiding op de volgende wedstrijd. Ik deed dus een fartlek van 3k en deed toen ik thuiskwam wat oefeningen op een matje. Tijdens de training dacht ik wel na over mijn schema, en die gedachten werden dan ook het uitgangspunt. Mijn schema maakte ik 's middags en zal bestaan uit 2 intervaltrainingen, een training om de kilometers op te voeren en een vrije keuze, waarbij ik zelf kan kiezen waar ik zin in heb of wat ik nodig acht. Of ik loop dan niet, ook prima. 

Dinsdag 

Dinsdag zou een rustdag worden, maar toen kwam mama op het idee naar de action te gaan. Ik ging op de fiets, mama ernaast op de scooter. Dat fietsen ben ik al niet meer gewend, en daarom had ik met moeite om die 20k boven de 20 km/h te blijven. Met brandende benen, en allemaal nieuwe spulletjes kwam ik eind van de middag weer thuis.

Woensdag 

Op woensdag loop ik weer hard, en zo ook deze week. Het zou een 7k duurloopje worden, een afstand die ik lang niet meer heb gelopen. Maar, het ging goed en ik verloor mijn motivatie geen moment. Thuis deed ik wederom wat oefeningen op de mat en toen waren mijn sportieve activiteiten weer afgelopen. Daarmee was het ook alweer middag, want uitslapen is mijn nieuwe talent geworden. De rest van de blog besteedde ik aan de blog: er moest geschreven worden en bovendien overlegde ik over de gastblog van gisteren.

Donderdag 

Donderdag sportte ik niet, maar ging ik winkelen in Zwolle. Daar kocht ik 2 nieuwe spijkerbroeken en vond ik eindelijk een goede schoolagenda voor na de vakantie. Ik heb nu een super ouderwetse, maar o zo praktische agenda om alles in te kunnen plannen. 

Vrijdag 

1 juli! Dat betekent dat Kay en ik 4 jaar samen zijn. Toch ging ik eerst even hardlopen, een intervaltraining van 6,5k. Hij ging heerlijk, de laatste 2 herhalingen waar zwaar, maar ik kon mijn tempo's goed vasthouden. Hopen dat het maandag (vandaag) weer zo goed gaat.

Zaterdag 

Zaterdag sliep ik weer een beetje uit. Eenmaal wakker deed ik een wasje, en werd ik lekker rustig wakker. Om 11 uur kwam Kay nog even langs huis, of ik mee wilde de laatste pakketjes doen. Daar kan ik geen nee tegen zeggen natuurlijk!  Ik liep niet hard, mijn benen waren duidelijk toe aan rust. Dat gunnen we ze dan maar šŸ™‚ 'S avonds hadden wij een stel vrienden over de vloer en aten we heerlijke broodjes hamburger. Prima zaterdagavond dus šŸ™‚

Zondag

Na een lange avond vonden wij dat we wel een rustige middag hadden verdient. Ik verschoonde het hok van de cavia's en schreef deze blogpost. Verder werd er eigenlijk maar weinig gedaan. We speelde nog wat spelletjes en gingen die avond vroeg naaar bed. Een saaie, maar lekker relaxte zondag voor ons dus. 

Hoe was jouw week? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *