09-03-2016

Hardloopdagboek:

#37

#37

Het is weer woensdag, en jullie weten wat dat betekent: ik neem jullie mee naar mijn week. Vorige week liep ik heerlijk door de zon (en door de dichte mist), ik probeerde een nieuw receptje (met succes), en herontdekte speltbrood met ei. 



Dit was zo'n run waar je heel gelukkig van wordt! Het was heerlijk weer, ik liep met mijn bolle toet in de zon en de kilometers vlogen best wel snel voorbij. Deze foto maakte ik tijdens een training van 8KM, en die vind ik heerlijk om te lopen. 



Het was ook wel echt mooi weer, he, vorige week. Hier schijnt de zon ook al zo mooi! Ik kan hier echt van genieten en ik hoor mijn loopschoenen al roepen met deze zon. 



Ik ben het mooie weer nog niet zat, ook hier scheen de zon! Ik weet niet of het overal in het land zo mooi was, maar ik mag echt niet klagen. Ik liep lekker door de weilanden, met een lekker windje. Mocht ook wel, want de zon maakte het warmer dan ik in de eerste instantie had verwacht. 



Mooi hé? We hebben dus niet iedere dag mooi weer gehad, want hier liep ik door de dichte mist. Maakt niet uit, leuk voor de afwisseling. Ik liep een lekkere 5 KM, in het tempo dat ik in April tijdens de wedstrijd wil lopen. 



Running selfie! Ik was weer lekker vrolijk tijdens het rennen, volgens mij had ik de hele training een grijns op mijn gezicht, niet alleen tijdens het maken van de foto. Het waren 5 lekkere kilometers, dat was duidelijk!



Vroeger at ik dit heel vaak, maar ik ben het eigenlijk een beetje uit het oog verloren: een geroosterd speltbroodje met gekookt ei en een beetje mayonaise. Heerlijk vind ik het, dus nu eet ik dit weer veel vaker.



Moeders aan het knutselen, eettafel in de maak!



Voor de lekkerbekjes onder ons, een gezonde salade van zilvervliesrijst, komkommer en tonijn. Naar het recept van Laura, bedankt! Dit is een blijvertje. 



Nog een lachende selfie om deze post af te sluiten (nu de selfies eigenlijk weer een beetje 'uit' zijn, begin ik ze leuk te vinden om te maken. Alleen tijdens het rennen, hoor). Fijne dag!



 



Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie