Hardloopdagboek: #35

Vorige week hield ik rustweek (waarin ik dus helemaal niet liep), maar ging ik wel op zoek naar nieuwe routes. Daarnaast at ik heerlijk en speel ik vaag met het idee in oktober de magische afstand van 42,195 af te leggen. Kijken jullie mee? 

Op school moesten wat kleine dingetjes geregeld worden, zoals het reserveren van een lokaal voor de intervisiebijeenkomsten die ik organiseer. Gelukkig is er nog een plekje voor ons vrij. 

En dit bedoel ik dus met lekker eten. Lekkere hartige preitaart, en die hele taart hoefden wij maar onder 3 personen te verdelen. Je begrijpt: ik heb de hele avond geen honger meer gehad. Normaal eten wij hier met zijn vieren ruim van, maar omdat mijn moeder de hele week weg was hadden wij wat extra. 

Bof ik even: ik had nog wat bladerdeeg en vulling over, dus ik heb ook maar even muffins gemaakt als lunch voor de volgende dag. Geen straf kan ik zeggen, ik vond het heerlijk! 

Wat ik ook regelmatig deed: netflix. Nu ik een netflixaccount heb, maak ik veel meer gebruik van de televisie (of de laptop in dit geval) om films en series te kijken. Hier keek ik The Returned, daar kunnen jullie morgen een review over verwachten. Ik zal er daarom nu nog maar niks over zeggen. 

Ik vertelde het net al: hoewel ik niet heb hardgelopen ben ik wel op zoek gegaan naar een nieuwe route. Nu is mijn schoonmoeder verhuist, en is zij in zo'n mooi stukje Nederland terecht gekomen. Terwijl ik daar rondliep, zoekend naar fietspaden en mooi stukken landschap, kwam ik deze 3 prachtige monsters tegen. Zij schijnen daar eigenlijk altijd te staan, en ook altijd met zijn drieën. Hoe lief! Maar daar ga ik natuurlijk niet voorbij met hardlopen, daar ben ik te laf voor. 

Maar echt: zie de natuur! Je bent gewoon vlakbij de polder, ik loop gewoon even 200 meter van huis de dijk op en je bent er! Note voor de volgende keer. NIET mijn hardloopschoenen vergeten. Ik herhaal: NIET mijn hardloopschoenen vergeten. 

En weer verder in mijn de netflixwereld: ik kijk hier American Horror Story. Ik ben nog aan het kijken, maar zodra ik klaar ben zal ik daar ook een review over schrijven ;-).

Ik zei het in de intro al, maar heel vaag speel ik met het idee een halve marathon te lopen. Nu moet ik ook eerlijk zeggen: momenteel heb ik het even gehad met de ellelange traingen en doe ik liever kort maar intensief. Dat matched dus niet helemaal lekker met het lopen van een marathon. Maar echt: een marathon lopen is gaaf. Dat is een echte prestatie, een uitdaging die ik wil aangaan! En qua planning moet het allemaal net kunnen. Als het meezit loop ik 11 juni een halve marathon, en in oktober een hele lopen moet dan net kunnen. Er van uitgaande dat ik geen blessures krijg natuurlijk. Met school wordt het dan wel even pittig, want ik begin in september natuurlijk met een nieuwe, hele zware, opleiding die ook nog eens veel reistijd met zich meebrengt. Ik houd jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *