Hardloopdagboek: #28

Afgelopen had ik een rustweek waarin ik maar liefst 0,0 km liep verdeeld over 0 trainingen. Is dat een rustweek of is dat een rustweek? Daarnaast had ik mijn laatste weekje vakantie, sliep ik daardoor iedere dag lekker uit, en was het natuurlijk oud en nieuw!

Dinsdag had Mark een aantal vrienden over de vloer. In plaats van koken voor een grote groep besloten we de frituurpan aan te zetten en lekker patatjes te eten met hapjes. Die patatjes kwamen er niet van, want na -samen met mijn moeder- deze bak hapjes te hebben opgegeten, zat ik vol. Echt vol. 

Woensdag aten Kay en ik met zijn tweeën. Ook al zo'n situatie waarin het niet van koken komt, en dus reden wij tijdens het pakjes bezorgen maar even langs de plus. En daar vonden wij deze nieuwe pizza! Even uitgebreid getest natuurlijk, maar ik was enthousiast. Geslaagd!

Na die lekkere pizza gingen wij naar de keet. Gezellig! De mannen aan het bier, ik aan de suikervrije energydrink. Een prima verdeling vind ik zo, en die verdeling maakte ook nog eens dat we lekker met de auto konden. Midden in de nacht een half uur lopen om thuis te komen, met 2 zatte mannen, daar heb ik een hekel aan. 

En toen was het donderdag, oudjaarsavond. Dit jaar was het rustig, heel rustig. Kay was bij vrienden, en wij zaten met zijn drieën filmpjes te kijken van Rowan Atwood. Heel grappig hoor die fimpjes, zeker een aanrader (niet de gewone vlogs, maar de pranks zijn echt geweldig). Die filmpjes keken wij dan ook graag onder het genot van een lekker stokbroodje met salade en kruidenboterstokbrood. 

Dit was het vuurwerk in het dorp.. Ik heb geprobeerd het beter in beeld te krijgen, maar dit is alles wat ik ervan kon maken. Er was niet veel zoals je kunt zien, en dit was nog wel op het moment dat het meeste vuurwerk werd afgestoken. Iemand een idee waar veel wordt afgestoken? Misschien voor volgend jaar.

Nieuwjaarsdag. Door mijn rustige oudjaarsdag was ik vrijdag al redelijk op tijd wakker. Met mijn goede voornemen om 2016 al hardlopend beginnen heb ik in de praktijk niks gedaan. Blame it on the rustweek. Wel gingen we voor een wandeling even een uurtje naar het bos. Een beetje zuurstof, en toch een klein beetje beweging. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *