16-12-2015

Hardloopdagboek:

#25

#25

De week stond in het teken van de schooldrukte, liep ik 3 keer hard, had ik stage en deed ik veel meer leuke dingen. Er moest natuurlijk nog een beetje gelopen geworden deze week, en dat deed ik dan ook 3 keer. Allemaal in het teken van schoenen testen voor de review natuurlijk, maar er moet ook getraind worden voor een wedstrijd. In april loop ik namelijk de cascaderun in Hoogeveen. Tussentijds wil ik ook wel graag een korte wedstrijd lopen, 5 km ongeveer, rond januari/februari. Ik kan alleen geen wedstrijd in de buurt vinden, en ik wil ook niet ver weg.. prioriteiten stellen. Dit zijn overigens de Nike Zoom Structure 18 schoenen, die ook al op mijn verlanglijstje stonden. Ik neem mijn verlanglijstje serieus: ik wil gewoon echt alles hebben. Woensdag is het stagedag. Hoewel ik meestal geen stage op woensdag, maar op donderdag heb, deed ik het deze week braaf volgens planning en zat ik om 14.00 spelletjes te spelen. Mijn maatje mocht kiezen welk spelletje we gingen doen, en dus werd het mens erger je niet. De vorige had ik gewonnen, en dat kon hij niet hebben. Deze week ben ik alleen grandioos ingemaakt. Beetje jammer weer. Mama wilde graag een speakertje met bluetooth. Ik dacht haar daar wel even mee te kunnen helpen, maar realiseerde me al snel dat ik daar dus echt geen verstand van heb! Wat doe je dan? Juist: MAAAARRRRRUUUUUUKKKK! Zo gaat dat thuis. Mark redt me wel weer :)

Dit is onze alternatieve kerstboom. Geen troep in de woonkamer, op zich wel ideaal. Toch mis ik wel een beetje groen, wat vinden jullie?Het is niet allemaal spelletjes spelen en hardlopen, ook op schoolgebied was er meer dan genoeg te doen. Een verslag schrijven voor groepsdynamica bijvoorbeeld. Na 2 vrije weekenden en heel veel losse uurtjes aan dit verslag te hebben gezeten, ben ik eindelijk klaar. Dat is echt iets om te vieren, want het was een flinke hoeveel werk. 

Nog meer groepsdynamica! Niet alleen hebben wij al een tentamen gemaakt voor dit vak, en moeten we over een paar weken een giga verslag inleveren, de docent wil ook dat wij een les gaan voorbereiden en uitvoeren. Om nogmaals te laten zien hoe goed wij de stof kennen, en hoe creatief wij zijn met een activiteit verzinnen. Hoe lief is dit? Pipo is echt te leuk om overal in de stoppen en foto's te maken, want ze is zo verschrikkelijk schattig, en ze vindt ook echt daadwerkelijk heel veel leuk. Als ze iets niet leuk vind laat ze het ook wel weten hoor, dat bijt ze gewoon. Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie