18-11-2015

Hardloopdagboek:

#21

#21

Vorige week speelde ik 'mens erger je niet' met Ali, deed ik een aantal tentamens en was ik vooral veel tijd kwijt aan leren. Wat ik verder gedaan heb, zie je hier.Aanstaande woensdag heb ik een intervisiegesprek met een aantal studenten. Daar is natuurlijk een lokaal voor nodig en bij ons op school is daar een heel mooi systeem voor. Ik reserveerde dus even een lokaaltje zodat wij zeker weten een plek hebben om samen te komen. Ik speelde ook 'Mens erger je niet' met Ali, mijn maatje. We speelden bij hem op school, en af en toe kwamen er ook nog andere jongeren bij die mee wilden doen. Heel leuk en gezellig was het, en gelukkig.. ik heb wel gewonnen. 

Alvast even wat voorbereidingen treffen voor de volgende periode. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het rooster van de volgende periode en welke vakken wij krijgen. Volgens mij wordt dit een hele interessante periode. 

Tja, ik moest ook nog leren. Op de foto zie je  psychologische stromingen, en dat leerde ik door een memoriespel. Het werkte goed, want ik heb in korte tijd veel kunnen onthouden. Het tentamen haalde ik dan ook met een 7,3 gelukkig.

Ik kreeg deze foto via whatsapp. Dit zou er allemaal gebeurd zijn afgelopen vrijdag. Heel erg triest! Ik leef dan ook echt mee met alle slachtoffers die afgelopen vrijdag gevallen zijn. Niet alleen in Parijs, maar ook in de rest van de wereld. 

Hoe leuk is dat? We zijn op instagram getagd op deze foto. Lachen!

De cijfers kwamen ook snel deze periode. Methodisch handelen is ook afgerond. Gelukkig maar, want ik zou er ook echt van balen als ik hem niet gehaald zou hebben. Tijd voor een feestje!Dit was mijn week. Lekker rustig zoals jullie konden zien. Nu was ik wel heel druk met leren en bloggen, maar dat is niet interessant voor de op de foto (boeken, boeken, boeken, macbook, macbook, macbook).  Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie