Hardloopdagboek: #20

De blog is ondertussen al een aantal maanden in de lucht, en zoals jullie hebben kunnen zien het weekend ook helemaal vernieuwd. Jullie konden al lezen dat er een nieuwe website aan zat te komen, maar nu is het ook zo ver! Afgelopen week stond voor mij in het thema van de tentamens en de nieuwe website, en ik ben dan ook bijna niet de deur  uit geweest. 

Ja, hoor.. de tentamens zijn begonnen! De planning staat voor mijn neus op het scherm, ik kan er echt niet onderuit. Ik heb er deze periode eigenlijk best wel een potje gemaakt (Tessa, foei!). De volgende periode ga ik dat weer anders doen, maar daar heb ik nu natuurlijk even helemaal niks aan. Het eerste tentamen is methodisch handelen (die staat niet op de foto hierboven), en daar had ik gelijk al best een goed gevoel over. 

Soep!! En lekkere soep! Heeft mama gemaakt, die kan dat gewoon het beste. Met worst en gehakballen, ik wordt er blij van. Zal ik het recept een keer plaatsen?


Dit is methodisch handelen, een niet al te ingewikkeld vak en vrij makkelijk te leren. Ik had de belangrijkste dingen in WRTS gezet, dat gebruik ik sinds de middelbare school al om te leren. Ook deze tentamenweek was WRTS (en koffie) mijn beste vriend.

Misschien was dit nog wel mijn hoogtepunt van de week, speltpizza! Als lunch na het hardlopen. Super lekker met spek en tonijn en heel veel kaas. Heerlijk om mee bij te komen van een goede training. 

Is dit leuk of is dit leuk. De nieuwe website staat online! Voor jullie betekent dit een andere indelen, voor mij een heel nieuw systeem. Hiervoor draaide mijn  blog op wordpress, nu op een CMS dat Mark gemaakt heeft. Helemaal naar wens, en aangepast op wat ik fijn vind werken. Het werkt voor mij echt ideaal. Ik had jullie al een tijdje nieuwsgierig gemaakt, maar nu weten jullie hoe het er uit ziet. 

OOH, wat is de auto schoon! Je wil echt niet echt niet weten hoe vies dat ding was, en nu is de auto weer lekker schoon. Heeft vriendlief goed gedaan, of niet?

Dit was mijn week, vol boeken, begrippenlijsten en bijlagen. Volgende week weer, dan heb ik 3 tentamens om daarna te mogen genieten van een lekker lang weekend. En dan ga ik zwemmen in Sportiom, gezellig!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *