14-10-2015

Hardloopdagboek:

#18

#18

We hebben week 18 van deze blog alweer achter de rug, wat gaat de tijd toch verschrikkelijk snel! Deze week was ik druk met de blog, en komen de tentamens wel heel dichtbij. Ik was vorige week met mijn vriend even bij de supermarkt, en toen zag ik de auto die mijn moeder hier voor had. Super grappig om te zien, nummerplaat en alles klopte, dus dat was heel grappig. Nu lijkt deze foto misschien niet zo heel bijzonder, maar je wilt niet weten hoe hard ik hier voor moest rennen. Ik vond het zo leuk om aan mijn moeder te laten zien.

Een hele lijst met groenten die mijn cavia’s onbeperkt mogen eten. Altijd goed om die lijst bij de hand te hebben, want regelmatig sta ik in de supermarkt en heb ik geen idee wat ik zal halen voor. Dit lijstje heb ik nu even op de telefoon, zodat ik niet meer zo lang hoef te twijfelen.Deze zagen jullie wellicht niet aankomen, maar ik heb vorige week weer voor het eerst hardgelopen. Zaterdag om precies te zijn, en nu (dinsdag) zit er het laatst restje spierpijn er nog steeds. Tja, het is een wrede sport. Wel leuk om een keer gedaan te hebben, al zag ik de lol van het lopen tijdens de training niet zo in. Ik kon me weer zo goed voorstellen dat ik een tijd geleden was gestopt.Ja.. de tentamens komen eraan! Officieel beginnen de tentamens op 2 november, maar morgen heb ik mijn eerste tentamen al. Wat ik daar al voor gedaan heb? Nou, welgeteld helemaal niks. En dat moet dan goedkomen. Ik heb er een hard hoofd in, en mijn planning is ook zo verschrikkelijk vol dat ik me afvraag wanneer ik in hemelsnaam zou moeten leren.

Tijd om afscheid te nemen van deze, vond Kay. En geef hem eens ongelijk. Wij zijn gewoon niet zo goed in het op tijd vervangen van tandenborstels. En nu heb ik ook een elektrische tandenborstel, maar ja; die gebruik ik nooit. Kwestie van teveel geluid.

Hij heeft ook gelijk even nieuwe gehaald: goed bezig schat! En heel belangrijk: ik mocht de groene.Kijk, daar hebben we een creatieve geest. We waren opzoek naar een mooi (social media) logo voor popcornmeisjes, en toen had een van de meiden dit getekend. Hoe mooi!Zo, wij kunnen weer lekker afval scheiden. Goed voor het milieu, en dus ook voor onze portemonnee (want wij betalen per zak restafval).

Lampjes voor onder onze nieuwe keuken. Ik ben heel erg benieuwd hoe het eruit ziet, maar het beloofd heel wat moois te worden.1 Reactie

Lisanne
Lisanne op 27-10-2015 om 22:01 Hoii Succes met je tentamens, en een planning maken voor leren is misschien wel handig gebruik dat zelf ook want ik heb die zelfde week ook tentamens Liefs, Lisanne Reageren Like(0)
Tessa
Tessa op 05-11-2015 om 20:57 Plannen werkt voor mij soms wel en soms niet, haha! vooral met samenvatten en dergelijke vind ik wel fijn, leren gaat vaak op gevoel. Maar wel bedankt voor de tip! En succes met de tentamens natuurlijk, heb je er vertrouwen in? Like(0)

Plaats zelf een reactie