07-10-2015

Hardloopdagboek:

#17

#17

Welkom bij week 17 van de blog! Deze week stond vol met mijn doelgroepanalyse, pizza, en natuurlijk het schrijven. Lees verder!

Doelgroepanalyse, dus. Ik schrijf een heel verslag over jeugddelinquenten, dus ik breng aardig wat tijd in het mediacentrum op school en achter de laptop door. Heel interessante doelgroep, dus het is geen straf hoor, om mij hier in te verdiepen. Ik gebruikte onder andere bovenstaand boek voor mijn verslag, maar het waren er natuurlijk nog veel meer!

Pizza! Pizza is zo super lekker, en het is alweer een tijdje geleden dat ik gewone pizza boven de pizzaburgers verkoos. Hij ziet er een beetje bleek uit, maar daar hou ik van. Het is ook een pizza met een hele dikke bodem, en als je hem er dan iets te kort in doet, is de bodem nog zo lekker deegachtig.

Dit is het vliegtuig van Kay. Het is een op afstand bestuurbaar vliegtuig, en daar hij heeft hij nu verlichting op gemaakt. Ziet er goed uit he?

Ja, hier ging iets even niet helemaal goed. Problemen met wordpress.. Dit artikel bleef iedere keer leeg, maar we kregen wel het aantal woorden te zien. Nog veel vreemder was dat ik überhaupt geen artikelen kon bekijken, en mijn hele editorscherm was verdwenen. Heel vreemd, maar alles is weer opgelost. Hoe? Geen idee, ik ben alleen maar blij dat alles weer klopt.Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie