16-09-2015

Hardloopdagboek:

#14

#14

School is weer begonnen, vriendlief is terug van vakantie en de kleine caviaatjes groeien als kool. We zijn aangekomen bij week 14 van deze blog!Ik kwam iets leuks tegen op internet (bij een andere blog, ben even kwijt welke), eigenlijk al eerder  besteld, maar ik kwam er niet gelijk aan toe om het te lezen. Deze week dus wel, en hij was heel erg leuk! Vooral de stukjes van andere bloggers vind ik heel erg leerzaam, en die lees ik dan ook het allerliefst. Oow, er stond ook een stuk in door vriendjes van bloggers, ook heel grappig om te lezen en leuk hoe fanatiek sommige mannen meedoen!Kay zijn trots, een paar weken geleden heeft allerlei bollen en zaden voor in de tuin gekocht, en terwijl hij op vakantie was gingen ze bloeien. Gelukkig waren ze nog steeds heel mooi toen hij thuis kwam, kan hij er zelf ook nog van genieten.Daar zijn ze weer! Ik raak er niet over uitgepraat. In een week tijd lijken ze wel 2 of 3 keer zo groot geworden dan toen ze geboren waren! Echt heel erg leuk, ze zijn echt nog zo klein en kwetsbaar. En mama cavia is ook zo braaf! Ze is superlief voor de kleintjes en vind het geen probleem als ik ze weer eens (voor de 100.000e keer die dag) kom knuffelen.

School is weer begonnen! De eerste week begint gelukkig een beetje rustig, ik hoef maar 2 dagen op school te komen, waarbij de roosters ook nog vriendelijker zijn dan stond gepland. Zo zou ik op dinsdag tot half 7 (!!) op school moeten zitten, maar mochten wij om 16.00 al gaan. Fijn hoor, die ruim ingeplande lessen, heel goed voor de tijd die ik daarmee aan de blog kan besteden.

Reden voor een feestje: Nicole is vorige week begonnen met bloggen. Ze stelde zich eerder al aan jullie voor, dus daar zal ik niks meer over vertellen. We zijn natuurlijk hartstikke blij met haar als blogger! Lees hier over Nicole. Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie