09-09-2015

Hardloopdagboek:

#13

#13

Popcornmeisjes.nl is mijn nieuwe project, dat weten jullie ondertussen. Popcornmeisjes is een verzameling van allerlei interessante artikelen over uiteenlopende onderwerpen. De bovenstaande categoriën worden dan ook behandeld, en iedere categorie heeft weer zijn eigen subcategorie. Dat, in combinatie met een duidelijke zoekbalk aan de rechterkant van het scherm maken dat jullie altijd snel kunnen vinden wat jullie zoeken. Wel zo handig. Neem gerust even een kijkje op de website, er staat voor ieder wat wils!

Gelnagellak! Mijn nieuwe hobby op beautygebied. Ik ben even wezen winkelen bij de kruidvat waar ik kleurtjes van zowel Essence als NYC vandaan haalde, en ik  ben over allebei de merken zeer tevreden. De nagellak blijft bij mij een week zitten ongeveer, nou daar mag ik niet over klagen. Heel fijn dus! Wat ook heel fijn is, is dat de nagellak heel goed dekt, en dan zeker die van NYC. Een laag is in principe voldoende, maar omdat ik ze over kunstnagels gebruik breng ik altijd 2 lagen aan. De nagellak dient in mijn geval niet alleen voor een leuke kleur, maar ook voor stevigheid.Yes yes yes! Hier wordt ik dus blij van! Ik heb mij gisteren ingeschreven bij de kvk, en daarom heb ik mijzelf een mooie macbook cadeau gegeven. Goede deal toch? De laptop bestelde ik vorige week, toen ik eindelijk de knoop doorhakte. Misschien volgt er nog een review, maar ik kan er heel kort over zijn: hij is geweldig.En dan moet ik natuurlijk ook weten hoe de macbook het doet tijdens het bloggen. Nou, ook gewoon geweldig. Ik schreef hier een review over de serie Under the Dome, een geweldige serie over een dorp dat gevangen zit onder een grote koepel. Ik zal niet teveel verklappen, mijn review komt vanzelf.

Een schoolstory tag, bedacht door Mascha, maar graag door mij overgenomen. Jullie hebben hier alvast een voorproefje, aanstaande zaterdag kunnen jullie hem hier volledig lezen.In de bus naar mama! Mama was nog aan het werk, en dan is het natuurlijk heel leuk om even langs te gaan. In ieder geval; wij vinden dat altijd supergezellig. Konden we gelijk even naar de Leen Bakker om een nieuw gordijntje te kopen.Dit was echt de verrassing van de week! Ik kocht een aantal weken geleden 2 cavia’s, dat weten jullie. Nu werd eentje wel dikker dan de andere, maar niet extreem dik. Toch deed ze een paar dagen geleden een beetje vreemd, ze piepte namelijk wat raar. Even controleren of alles goed gaat dacht ik, en ik neem een kijkje. Zie ik daar ineens een jong caviaatje zitten! Gelijk de andere cavia er uitgehaald (ik werd toch even bang dat zij een hij was) en Pixel met rust gelaten. En ja hoor, nog geen 5 minuten later werd ook de tweede cavia geboren. Ik heb alleen nog geen namen.. daar wacht ik nog even mee tot ik weet of het mannetjes of vrouwtjes zijn.Een super leuke week! Mede dankzij de productieve avond van Pixel. Top!Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie