Hardloopdagboek: #12

We zijn aangekomen bij My Week nummer 12, dat betekent dat we alweer 3 maanden in de lucht zijn! Lees hier wat ik gedaan heb:

Ik las voor jullie en voor mij het boek ijskoud van Corine Hartman. De review hierover komt op zondag 27 augustus online! Ik kan jullie al wel vertellen dat het een heel goed boek is, maar ik hem toch niet zo geweldig vond..

…Wat ik dan wel geweldig vond is dit boek! Ei, van Anna Drijver. Een zeer positieve en enthousiaste review kunnen jullie hier op 04 oktober lezen. Ook op een zondag, maar dat wisten jullie vast al.  

Ons geboefte, onze diva, onze luiwammes, aansteller, kwijlebal en kattekop: Mrs. Jingles, op haar favoriete plekje. Op de overloop op zolder hebben wij de wasmachine en 2 vriezers staan. Daar overheen een grote plank met een kratje voor de kat. En daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt!

Marley and Me, een vrolijke kinder- en tessafilm, over een hond die weigert te luisteren. Leuk voor alle hondenliefhebbers. Uiteraard kan een review niet uitblijven, deze zal vrijdag aanstaande online komen. Kom dan zeker even terug. 

Het klinkt triester dan het is, maar dit glas is zeker weten mijn grote liefde van deze week. Wellicht hebben jullie meegekregen dat ik een aantal weken geleden bij een winkel (zal geen namen noemen) een theeglas kocht waar een halve liter in kon. Zo blij als een kind in de ballenbak ging ik ermee naar huis, waar ik erachter kwam dat er dus geen halve liter in pastte! En dat terwijl ik daar zo blij mee was.

Jullie snappen het vast al: er moest en zou een theeglas van een halve liter komen! En vorige week, bij de Xenos, vond ik hem! Voor maar €2,49 ben ik het gelukkigste meisje ter wereld.

Hier wordt ik dus iets minder gelukkig van, want afgelopen zaterdag is mijn vriend op vakantie gegaan. En aangezien ik niet zo goed in afscheid nemen ben (lees de blogpost van afgelopen zaterdag maar, waar ik uitleg waarom ik afscheid nemen STOM vind) ben ik hier dus helemaal niet blij mee. Uiteraard gun ik het hem van harte, en heeft hij het helemaal verdient. Ik wacht dan ook geduldig tot hij weer thuis is.

Liefs,

Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *