Hardloopdagboek: #11

Afgelopen zondag kwamen mijn vriend en ik op de scooter naar huis, en mijn moeder kwam met de auto en de cavia's. Zoals jullie wellicht allemaal niet ontgaan is, was het zondag verschrikkelijk rampenweer, en heeft alleen maar gehoost van de regen.

In ieder geval aan onze kant van het land was het 1 groot drama, en is het geen minuut droog geweest. Hadden wij net besloten dat we zondag de scooters naar huis zouden rijden. Oke, we hadden het ook kunnen uitstellen tot maandag, maar het weer zou pas dinsdag weer beter worden en dat was voor ons te laat. Op de scooter dan maar, ingepakt in een dikke jas en regenkleding trotseerden wij het slechte weer.  Maar dat was geen pretje. Voor we in Lathum aankwamen (een dorpje op ongeveer 5km afstand van het vertrekpunt) waren wij al helemaal doorweekt en koud. En we moesten 95km rijden op die dingen! Het was een verschrikkelijke rit, het was ijskoud en kleddernat, en alsof dat nog niet genoeg was zijn we ook nog een aantal keer verdwaald. Tja, shit happpens!

Deze week was ik weer thuis van mijn 'vakantie' bij mijn schoonmoeder, en dus kon ik weer gewoon aan het werk zoals ik dat gewend ben. Hoewel ik daar zeker dingen heb gedaan, bleven mijn 'werkdagen' beperkt tot het schrijven van de blogposts die online zouden komen, en liep ik een beetje achter op een andere werkzaamheden…

…Waar de nieuwe lay-out er 1 van is! En niet zomaar 1, de nieuwe website zal binnenkort online komen, en dat heeft momenteel mijn eerste prioriteit. Helaas kan ik daar nu weinig aan doen, en is Mark degene die nu daadwerkelijk hard werkt, maar man.. Wat heb ik er zin in dat het online komt, zeg! Het wordt niet helemaal zoals jullie het kunnen zien, en zijn nog wat kleine aanpassingen gedaan, maar die zien jullie vanzelf. Ik kon me niet beheersen jullie alvast een voorproefje te geven. 

Nu vragen jullie je vast af waarom er een dubbele balk onder de website zit? Nou, Mark maakt de website voor mij, en ik kan dus helemaal niet met die codes en scripts ed overweg. Daarom knoei ik af en toe wat in paint (iets meer mijn niveau) om te kijken wat ik leuk en niet leuk vind. Dat heb ik dus gedaan, maar daarmee heb ik dus wel zo'n dubbele zwarte balk gemaakt. Ach ja, websites bouwen moet je ook aan de professionals over laten. 

Aawh, zijn ze niet lief!!

Ik vind van wel 🙂 Toen we bij mijn schoenmoeder waren kwam ik van die dingen tegen voor cavia's, maar dan in de suikervrije variant. Die hebben ze bij ons in het dorp niet! Normaal gesproken vind ik dit een beetje overdreven, maar er zit anders zoveel suiker in die dingen dat ik ze eigenlijk niet aan mijn cavia's wil geven. Ze hoeven niet van die gezondheidsfreaks als ik ben te worden, maar als ze groente net zo lekker vinden geef ik ze liever dat. Toch kwamen wij een suikervrije variant tegen, en daarom heb ik die maar meegenomen. Een doosje van 3 verschillende smaken om te kijken welke het lekkerst vinden, kan ik daar de volgende keer meer van halen. 

Momenteel hangt sinaasappel-citroen in het hok, en dat vinden ze dus niet lekker. Nog even laten hangen, misschien hebben ze gewoon nog geen honger gehad (al kan ik me dat bij deze meiden niet echt voorstellen, maar ach).

Donderdag bruiloftdag! Donderdag hadden wij een bruiloft en na de ceremonie en het maken van de foto's was er een feest bij het bruidspaar in de tuin. Super leuk, en ze hadden de boel echt mooi versierd! We konden daar ook nog blijven eten 's avonds, en we aten heerlijke kebab. Jammie! 

En ik dronk shandy! Ik vind shandy zo verschrikkelijk lekker, echt mijn favoriete drankje! Maar omdat er zoveel suiker in zit, en daarnaast ook nog alcohol (ook al is het maar 0,5%) drink ik het dus nooit. Donderdag mocht het een keertje, want het was gewoon te lekker, en hoe vaak kom je nu op een feestje waar ze shandy hebben? Ik nooit. Ik greep me kans en dronk er lekker van, en ik heb er dan ook grandioos van genoten 🙂 Proost!

Hoewel de nieuwe website mij momenteel meer bezig houdt dan het schrijven van nieuwe blogs (foei!) heb ik toch geregeld geschreven. En gelezen, want mijn voorraad geschreven boekreviews raakt in snel tempo op, en ik kan niett genoeg lezen om het allemaal weer recht te trekken. Ik doe in ieder geval mijn best daarvoor. En zoals jullie zondag misschien al hebben gezien, krijg ik een beetje hulp van mijn moeder, dus jullie zullen af en toe een verdwaalde review van haar te lezen krijgen. 

Liefs, 

Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *