19-08-2015

Hardloopdagboek:

#10

#10

Ik was afgelopen week nog een laatste weekje bij mijn schoonmoeder in huis. De tijd gaat zo verschrikkelijk snel, twee weken leken best lang en voor je het weet zit je weer thuis. Lees en kijk hier over my week 10: Aan het begin van de week -op dinsdag om precies te zijn- was ik samen met mijn moeder te vinden bij de Primark in Arnhem. Ik had van tevoren al bedacht dat ik niet veel geld zou uitgeven, maar ik wilde eigenlijk wel een winterjas mee naar huis nemen. En dat is gelukt gelukkig! Ik heb een leuk, kort modelletje gekocht, en een leuk rokje die maar €10,- kostte. Die kon ik natuurlijk niet laten hangen!

De caviaatjes stonden de eerste paar dagen in woonkamer op de bank. Heel gezellig was dat, want  nu waren er constant mensen bij ze. Toch was het niet handig ze daar te laten staan, en moesten ze na een paar dagen toch maar even naar boven. Overdag bij mama op de slaapkamer (onze slaapkamer is amper groter dan het bed, dus dat pastte helaas echt niet, maar 's nachts gingen ze naar de gang. Ze zijn lekker aanwezig zeg maar ,en dat is niet ideaal als je probeert te slapen. Deze week waren ze echter ook 's nachts op de slaap kamer, ze waren lief geweest. 

Deze week las ik het boek 'Brandschoon' van Sophie  Hannah. Wat ik daarvan vond kun je binnenkort lezen op de blog natuurlijk. Daarna was ik begonnen aan Lieve Mama, van Esther Verhoef. Ook daarvan kunnen jullie binnenkort een review verwachten overigens!

Rode paprika is super gezond vond mijn kleine meisjes, en daarom heb ik een hele in het hok gelegd. Het alleen lastig eten voor ze omdat het rond is (dacht ik), dus het zou een mooie uitdaging voor ze zijn. Daar had ik me dan weer grandioos in vergist, want toen ik een half uur later kwam kijken was er nog maar weinig van over. Naast het  lezen van boeken en het winkelen bij Primark heb ik vooral in de zon gelegen, niet echt foto-waardig dus! Wat hebben jullie deze week gedaan?Reacties

Er zijn momenteel geen berichten, grijp je kans om de eerste te worden die een reactie heeft geplaatst!

Plaats zelf een reactie