Hardloopdagboek

25-07-2017

Hardloopdagboek:

#84 | Langzaam naar een ritme

Mijn eerste fulltime week bij mijn nieuwe baan. Heel leuk, maar ook enorme tijd- en energierovend. Zo moe ben ik al een lange tijd niet meer geweest, en ook qua tijd ben ik ineens een stuk minder flexibel dan voorheen. Dit zie je dan ook terug in mijn trainingen. 


Lees verder
18-07-2017

Hardloopdagboek:

Hardloopdagboek #83 | Turkije en een nieuwe baan

Vorige week vonden jullie hier geen hardloopdagboek. Dat was niet alleen omdat ik niet hardlopen had, ik wist van tevoren dat er geen meters gemaakt gingen worden. Ik heb namelijk 12 dagen doorgebracht in het heerlijke Turkije, en alle blogposts had ik al in voren geschreven. Op vakantie heb ik op 5 minuten na niet hardlopen, want hoewel ik het me altijd voorneem: sporten in de vakantie gebeurt nooit.


Lees verder
04-07-2017

Hardloopdagboek:

#82 | Geen motivation monday voor mij

Ik had vorige week nog zo gehoopt dat ik het deze week zou compenseren en extra zou gaan. Waar ik toen even niet over na had gedacht is dat mijn week deze keer maar tot donderdag duurt, en dat daarna geen mogelijkheid tot rennen is. Daarnaast had ik weer enorm last van motivatiegebrek waardoor er wederom een waardeloze week is afgerond. Heel jammer, maar het is niet anders. 


Lees verder
27-06-2017

Hardloopdagboek:

#81 | Pijntje in mijn schenen

Deze week werd er niet zo vaak gelopen, maar deed ik wel iets heel erg leuks!


Lees verder
20-06-2017

Hardloopdagboek:

#80 | een week van trainingen die ik al lang niet meer gedaan heb

Deze week zat het weer goed met de trainingen. Als ik deze introductie schrijf -op vrijdag- heb ik al 3 trainingen in de benen zitten, en daar gaat er nog wel een bij komen. Kijk je even met me mee? 


Lees verder