Health: Sportline Isotonic Boost, eerste biologische sportdrank en tevens in een hersluitbaar blik!

Sportline Isotonic Boost is de eerste volledig biologisch gecertificeerde isotonische sportdrank op de Nederlandse markt. Wat het product tevens uniek maakt is de XO sluiting. Hierdoor is het blikje hersluitbaar en ideaal om onderweg mee te nemen. Sportline Isotonic Boost is een drank op basis van 100% bronwater en koolzuurvrij. Daarnaast is het laag in calorieën en suikers en bevat het geen smaak- kleur en conserveringsmiddelen. De frisse citroensmaak maakt het naast een functioneel product ook een heerlijk verfrissende dorstlesser.

Isotonische functionaliteit

Tijdens het sporten verliest het lichaam vocht en mineralen. Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling brengt Sportline Isotonic Boost de vochtbalans in je lichaam weer snel op peil. Een isotonische werking betekent dat de concentratie van mineralen en koolhydraten in evenwicht is met de stoffen in het bloed. Hierdoor worden het vocht en de energie optimaal opgenomen door het lichaam. Kortom, de vochtbalans in het lichaam wordt weer snel op peil gebracht en de dorst goed gelest.

Duurzaamheid

Sportline voldoet aan de principes van de ‘circulaire economie’ met betrekking tot recycling en hergebruik en draagt hiermee graag haar steentje bij aan de natuur. Wil jij Sportline proberen? Sportline Isotonic Boost is o.a. verkrijgbaar bij Plus & Jumbo supermarkten en vele sportclubs door heel Nederland.

Afbeelding met rood, bal Beschrijving is gegenereerd met hoge betrouwbaarheid@sportlinesportdrinks

Afbeelding met rood, buiten, gebouw Beschrijving is gegenereerd met hoge betrouwbaarheid@SportlineSportdrinks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *