Friday favourites: Hardlopen in de zomer editie

Het is lang geleden dat jullie van mij een friday favorites hebben gekregen. Even terugzoeken vertelt mij dat dat november vorig jaar was, en dat het toen ook een speciale editie was. Ik maak gewoon niet voldoende mee om iedere week een interessante friday favorites te plaatsen, zoals Annemerel dat bijvoorbeeld wel kan. Daarom af en toe een leuke special, en in het kader van de zomer leek een hardlopen in de zomer editie mij wel zo toepasselijk. Kortom: een artikel met mijn (5) zomer favorieten. 

Favourite shoe – Adidas Boost Supernova ST

Deze schoen kocht ik in het voorjaar, maar doordat het zo’n heerlijk licht model is, is het echt een prima schoen voor deze zomer. Ik maak er nu al mijn hardloopmeters op, maar dat gaat deze zomer dus zeker zo doorheen. Ik ben gewoon verliefd op mijn superfijne schoenen. 

Favourite zomertraining – 7k run in de vroege morgen

Wakker worden, hardloopschoenen aan en vertrekken. Zeven kilometer later thuiskomen en met een goed gevoel de dag kunnen beginnen. Het liefst lekker vroeg, zodat je de echte hitte voor bent geweest en dan ’s middags kunnen genieten van in de zon liggen met een goed boek of macbook. 

Favourite feeling – niet nadenken

Het fijne aan het voorjaar en aan de zomer vind ik dat je niet hoeft na te denken over je kleding. Een korte broek en een hemdje kan altijd, evenals een zomers jurkje. Je hoeft geen rekening te houden met weersvoorspellingen, want ook als het regent trek ik dat ’s zomers aan. Met hardlopen is dat net zo, dan draag ik altijd een short en top. 

Favourite thing to do – koude cola op een terrasje

Met lekker weer zit ik het liefst op een terrasje met een groot glas koud cola (light). Zonnebril op, jurkje aan en gaan. Wel eerst hardlopen natuurlijk, dat geeft dat extra goede gevoel. 

Favourite book – Running Like a Girl

Running like a Girl is een heel leuk boek over een vrouw die besluit te gaan hardlopen. Van fanatieke bankhanger naar nog fanatiekere hardloper, en ze neemt je mee vanaf haar eerste stappen. Heel erg leuk en inspirerend om te lezen! Ook voor mannen trouwens šŸ˜‰ De review hebben jullie trouwens al kunnen lezen, maar dit is de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *