Friday favourites: #5

Het is vrijdag; het weekend staat voor de deur, maar is er nog net niet. Het perfecte moment om even na te denken over de mooie dingen in het leven. En dat doe ik ook, samen met jou.

Favourite lunch – hartige muffins 

Vorgie week at ik heerlijke hartige muffins. Per toeval, ik was namelijk quiche aan het maken voor het avondeten. En tja, als je dan bladerdeeg en vulling overhoudt, is het eigenlijk overmacht, hé. Je snapt: ik heb er nog heerlijke muffins van gemaakt om de volgende dag als lunch te kunnen te kunnen eten. 

Favourite run – tempoloop

Woensdag ging ik naar school, dit keer in mijn hardloopoutfit. Hardloopkleding aan, flesje water mee, goed eten voor ik wegging en ik was er klaar voor. Na de hoorcolleges ging ik naar huis, en een paar haltes eerder stapte ik uit. Ik liep een paar minuten in, en toen was ik precies 3 KM van huis. Perfect! Op topsnelheid (voor mij) liep ik die 3 KM naar huis, en al snel bleek dan ook dat ik nog nooit zo snel heb gelopen. Super fijn dus! 

Favourite feeling – genoeg studiepunten

Ik wist natuurlijk al dat ik alle tentamens en verslagen goed gemaakt had, maar mijn studiepunten had ik nooit 'officieel' ontvangen. Sinds een paar dagen heb ik die wel officieel en heb ik dus echt alle 60 punten voor de propedeuse binnen. Nu nog even wachten tot het examenbureau de handtekening heeft gezet en dan mag ik hem komen halen. En: kan ik mij inschrijven bij de UU!

Favourite series – American Horror Story

Nu ik een netflix-account heb, breng ik ineens veel meer uren met films en series door. Een van de series die ik nu volg is American Horror Story, en geloof mij: een horrorserie is echt ZOVEEL beter dan een horrorfilms. I love it!

Favourite vlogger- Shay Mitchell

Mijn favoriete vlogger van dit moment? Shay Mitchell. Beter bekend als Emily uit Pretty Little Liars. Haar trailer zie je hierboven, maar nog veel leuker is het natuurlijk als je haar vlogs gewoon even gaat bekijken. Veel plezier! 

2 thoughts on “Friday favourites: #5

  1. Ik zat er zo naar te kijken, die hartige muffins. Wat een goed idee om je restjes bladerdeeg zo te gebruiken! Geweldig dat je zo snel hebt gelopen zeg! Leuk om Hogeschool Windesheim te zien. Ik ben daar een paar keer geweest, omdat ik er via afstandsleren ingeschreven stond voor lerarenopleiding Nederlands. Heb daar ook mijn P gehaald dus kunnen we elkaar een hand geven. Gefeliciteerd in ieder geval! Mooi dat je dat binnnekort in de zak hebt!

    1. Ja, dat is echt lekker! Zal ik een lekker receptje schrijven voor jouw voor volgende maand?
      Ging jij ook naar deze vestiging (Zwolle, campus), of naar een andere?
      En dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *