Friday favourites: #40

Het is vrijdag, een beetje later dan gepland komt vandaag gewoon een friday favourites online. Kijk je mee? 

Favourite thing to do – hardlopen

Ik dacht veel meer tijd te hebben om te lopen na de tentamens, hebben we ineens een verhuizing op het programma staan. Hoewel het voor de minder leuk is als ik minder ren, vind ik verhuizen toch ook wel heel erg belangrijk en besteed ik daar alle vrije tijd aan. Want de spullen moeten ingepakt worden, er moeten meubels geregeld worden, er moet een hoop worden gepland, computerwerk gedaan, adreswijzigingen doorsturen, nieuwe huis- en tandarts regelen en daar soort ongein. Kortom, ik ben nog wel even zoet tot na de verhuizing, want ik moet ook gewoon leren. Dus: ik waardeer de trainingen wanneer ik er tijd voor heb, en leg me erbij neer dat dat nu wederom niet zo vaak is als gepland. 

Favourite thing to look forward to – de sleutel

Hadden we vorige week niet ook aal een favoriet om naar uit te kijken? Ja, toen was het Pretty Little Liars (wat ik bewaar voor ons nieuwe huis, dus ik mag niet kijken), deze keer is het het tekenen van een huurcontract, en nog veel leuker: het krijgen van de sleutel. Ik zei het gisteren al, maar ik ga dus samenwonen met Kay en we hebben een heel mooi plekje gevonden. 

Favourite friends – de cavia's

Als je bovenstaande foto ziet ben je toch gelijk verliefd? Oke, eigenlijk is dat het enige wat ik hier over te zeggen heb, maar ik kwam de foto tegen en wilde hem toch met jullie delen. Zo zitten ze er altijd bij als ik het hok aan het verschonen ben, heel ongeduldig te wachten tot ze eindelijk naar hun schone hok mogen. Nee, zo'n reismand vinden ze niet zo leuk, maar ik moet ze toch ergens laten. 

Favourite feeling – 102 zetten

Mijn moeder en ik hebben een soort wedstrijd. Iedere keer proberen wij met elkaar te verslaan met patience, zo min mogelijk zetten is de doelstelling. Het record lag in het begin ergens onder de 120, maar toen ik die verbrak met 109 stond ik lange tijd aan kop. Tot er 106 punten gehaald werden; eerst door mama, toen door mij. Nu is het record 102 en heb ik ook een persoonlijke doelstelling: ik wil een score onder de 100. Wish me luck! 

Favourite meal – boerenkoolsoep

Oke, ik snap dat je niet meteen in de gaten hebt dat bovenstaande foto soep moet voorstellen. Toch zul je me op mijn woord moeten geloven, want dat was het echt en het was lekker! Ik zal het recept binnenkort met jullie delen alleen heb ik geen smakelijkere foto dan deze bovenstaande. Nogmaals: geloof me op mijn woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *