Friday favourites: #39

Hallo mensen! Een heel opgeluchte Tessa hier. In deze friday favourites vertel ik jullie waar ik mij deze mee bezig heb gehouden.

Favourite feeling – eerste tentamens achter de rug

Jullie wisten het natuurlijk al, maar ik was druk met de tentamens. Nu kan ik jullie eindelijk vertellen dat ik alle tentamens terug heb gehaald en dat ik alleen nog het cijfer van een essay binnen moet krijgen. Ik ben natuurlijk helemaal opgelucht, want het harde studeren heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik had al een paar weken een overvolle agenda met vooral leren (geen sociaal leven, of uberhaupt tijd om te ademen), maar dat was het helemaal waard. Ik zit deze friday favourites dan ook met een gigantische glimlach te schrijven, want WAT was ik blij.

Favourite run – tentamens vieren

Om nog even terug te komen op de tentamens, die moesten gevierden. Dat deed ik onder andere met wijn en snacks (zie het volgende punt), maar dat deed ik ook door een rondje hardlopen. Mijn laatste run was 1,5 week geleden, veel te lang geleden. En, voor iemand die het liefst 4 keer in de week in de loopschoenen staat, best even afkicken. Nu had ik er echt geen tijd voor, en stonden de tentamens echt even op de eerste plek. Gistermorgen liet ik mijn Nike's dus weer even uit voor een rondje van 4k. Daarna snel door naar huis om te beginnen aan de volgende leerstof en natuurlijk deze blog. 

Favourite way to celebrate – wijn en snacks

Het einde van een tentamen moet gevierd worden vond ik, en dat deed ik door een glas wijn en wat snacks. Gezien het onderwerp van dit blog zou je denken dat ik vooral de tomaatjes heb gegeten, maar helaas. Ik koos het meest ongezonde deel van de snack uit en at daar lekker van. Ach ja, met de wijn was het gezondheidsniveau toch al onder nul. 

Favourite thing to do – woning bezichtigen

Nu Kay eindelijk een baan heeft gevonden zijn wij actief op huizenjacht. Of appartementenjacht, want omdat wij nu niet kunnen kopen willen wij zo goedkoop mogelijk ergens wonen. Ik vind af en toe een leuk plekje, maar dinsdag zijn we ook daadwerkelijk op bezichtiging gegaan. Helaas was het niets voor ons, maar het is wel leuk om er mee bezig te zijn. 

Favourite thing to look forward to – Pretty Little Liars


Hoe het kon gebeuren weet ik niet, maar toen ik gisteren op internet zag dat het nieuwe seizoen 15 november al op Netflix zou verschijnen was ik oprecht verbaasd. Natuurlijk wist ik dat het deze maand zou gebeuren maar door de tentamendrukte stond ik er helemaal niet bij stil dat het volgende week als zover is. Het eerste dat ik deed? Mijn agenda openen, waar ik tot mijn grote verrassing zag dat ik vrij ben dinsdag. Mogen jullie raden wat ik aan het doen ben dinsdag šŸ˜‰ Nu maar hopen dat het hele seizoen er in een keer opkomt, maar anders heb ik gewoon iedere week iets om naar uit te kijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *