Friday favourites: #38

Nieuwe week, nieuwe favorieten. Met onder ander een netflixserie en een lekker ontbijtje. 

Favourite serie – American Horror Story

Ik volg deze serie al vanaf het eerste seizoen. Nu kwamen wij er een paar dagen geleden achter dat er weer een nieuw seizoen op Netflix gekomen was, namelijk over een hotel. Voor wie American Horror Story niet kent: elk seizoen heeft een eigen verhaallijn waarin veel dezelfde acteurs mee spelen en allemaal zijn het een soort horrorverhalen. Alleen zijn ze niet echt eng. Wel vies, dat is hoe ik dit hotelseizoen zou omschrijven.

Favourite breakfast – magnetron havermoutje

Jullie weten het natuurlijk al, maar ik kocht havermoutpap voor in de magnetron. Super handig, lekker en snel. Deze eet ik dan in ieder geval met kaneel en zoetstof, maar wanneer ik veel energie nodig heb ook met een banaantje.

Favourite gift – nieuwe sloffen

Zondag hadden wij een verjaardag, maar daar wisten ze nog dat ik ook jarig was geweest. Ik kreeg super fijne sloffen en een wel heel warme sjaal. Super lekker om mij de hele winter warm te houden. De sloffen draag ik natuurlijk iedere minuut dat ik thuis bent. Heerlijk!

Favourite way to spend my saturday – mijn verjaardag

En, omdat ik zaterdag jarig was, was het tijd voor een feestje. Ik vierde mijn verjaardag voor vrienden en dat was natuurlijk super gezellig. Echt, wanneer ben ik weer jarig?

Favourite feeling – 2 fout

Ik vertelde jullie toch al dat ik mijn eerste tentamen op de uni heb verpest? De tweede ging gelukkig wel goed! Ik haalde 2 fouten en daarmee zit ik weer netjes op de voldoendegrens. Mocht het zo door gaan wordt het een echte studententien, maar dan heb ik hem wel gehaald. Op dit moment is halen voor mij belangrijker dan het uiteindelijke cijfer. Ik ben nu al zenuwachtig voor de volgende. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *