Friday favourites: #37 Netflix series

Netflix, soms komt het voor dat ik een uurtje over heb om Netflix te kijken. Er is echter ook een tijd geweest waarbij ik heel veel tijd had, en ik vond het nu tijd om met jullie te delen wat mijn favorieten zijn. 

Pretty Little Liars


Ik heb de meiden al even genoemd op de blog, maar nu ik het laatste seizoen maar niet op Netflix komt laat ik de serie ook maar even rusten. Toch staat deze serie nog in mijn favorieten, want ook al kijk ik momenteel niet, ik heb heel veel uren aan deze uren besteed. Heerlijk. 

Gilmore Girls


Nog zo'n heerlijke meidenserie! Hoewel ik alle afleveringen al minstens 100.000 keer heb bekeken, kijk ik hier nog wel af en toe naar. Zo 's ochtends in de laatste 10 minuten voor ik weg ga, tijdens een leerpauze of wanneer ik uitgeteld in bed lig. Ik kijk er graag naar, en nog veel beter: bij het zoeken naar bovenstaand filmpje kwam ik weer allerlei dingen tegen die ik nog wilde bekijken. 

Pablo Escobar


Na de 2 echt meidenseries gooi ik het even over een heel andere boeg: Pablo Escobar. Ik heb het al eens over deze serie gehad, maar ik raad hem nog steeds aan aan iedereen die wil weten hoe zijn leven eruit heeft gezien. Leerzaam, interessant en ontzettend aangrijpend. Aanradertje dus. 

Orphan Black

Als je een echt goede serie wilt zien (net als de rest, maar wel een heel anders soort) dan kan ik Orphan Black aanraden. Een geweldige serie over een grote groep klonen. Hoewel, natuurlijk, allemaal bedacht, niet heel erg nep. Een combinatie van actie en heel veel andere genres. 

How to get away with murder

Het is spreekwoordelijk al eeuwen geleden dat ik deze serie heb bekeken. Ik kan je daarom niet 123 precies vertellen waar het over ging maar bovenstaande vrouw is een professor/docent van een groep rechten(?)studenten. Een ontzettende boeiende serie, die ik binnenkort zeker nog een keer ga bekijken. 

Welke serie mag je echt niet missen? Vertel me vooral jouw favorieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *