Friday favourites: #33

Een nieuwe vrijdag, nieuwe favorieten. Een mooi traditie vind ik het, even stil staan bij de goede dingen in het leven (dat zijn er overigens veel meer dan 5, maar dat ter zijde). Vandaag met onder andere het goede nieuws dat de pepernoten weer in de supermarkten liggen en dat ik weer loop met een hardloophorloge. 

Favourite day of college – 9.00-10.45

De afgelopen week heb ik maar liefst 3 dagen college gehad van 09.00 tot 10.45. Daarna kon ik alweer lekker naar huis. School is super leuk, maar deze heerlijk rustige dagen kan ik toch ook wel waarderen. Dan ben ik ook op een net tijdstip weer thuis en kan ik verder leren. Mag ook wel, over 2 weken heb ik mijn eerste tentamen (stress, stress, stress, nu al :O)

Favourite sweater – Utrecht University

Oke, vorige week ging het ook al voor een groot deel over de universiteit, maar dit zal echt mijn laatste puntje in deze friday favourites zijn. Maar kijk dan welke trui ik heb gekocht. Ik voel me een beetje zo’n Amerikaanse student met deze trui, met hun universiteit merchandise.

Favourite shopping product- Pepernoten

Ik liep dinsdag door de supermarkt, mijn boodschappenkarretje vol te gooien met groenten. Heel gezond. Tot ik bijna bij de kassa was, alle verleidingen had ik ondertussen weten te weerstand (fout nummer 1; ik ging dus wel met honger naar de supermarkt), en toen kwam ik daar een heel grote zak pepernoten tegen. 1kg, €1,-. Dat was een deal, of niet? Ik legde hem in de kar, haalde hem er heel verstandig weer uit, en legde hem toen toch weer terug in de kar. Ik las dat Annemerel ook pepernoten had gegoten, en dus gebruikte ik dat maar als vrijbrief voor mezelf. Zo werkt dat natuurlijk niet, Tessa. Nou, dinsdag dus wel.

Favourite series – Utopia


Waar de meeste mensen aan het begin van de serie heel fanatiek keken, is een groot deel ondertussen al afgehaakt. Toch zijn er schijnbaar voldoende medefans gebleven, want de serie gaat ongehinderd door. Gelukkig voor mij, want hoe druk ik ook ben, Utopia kan ik niet missen. Ik blijf trouw aan deze heerlijke serie. En voor de mensen die al heel lang niet gekeken hebben: Ruud en Billy zijn weer terug. Weet je nog? Dat spraakmakende stel dat wel-niet-wel-niet-wel-niet zou trouwen?

Favourite running gadget – Garmin horloge

Een tijd geleden kocht ik een hardloophorloge van Garmin. Ik gebruikte hem veel, maar heb hem op een gegeven moment toch maar in de la gelegd. Nu vind ik het wel weer fijn om hem te dragen, dan heb ik mijn handen ten minste weer vrij. Mijn telefoon mag overigens nog wel mee met trainingen, maar dan alleen als een moderne mp3-speler. Oh, om te whatsappen enzo, maar alleen als ik er zin in heb. Ook goed voor de accu trouwens, ik kan er ineens een stuk langer mee doen šŸ™‚

Wat zijn jouw favorieten deze week? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *