Friday favourites: #3

Het is vrijdag; het weekend staat voor de deur, maar is er nog net niet. Het perfecte moment om even na te denken over de mooie dingen in het leven. En dat doe ik ook, samen met jou.

Favourite hairdress – paardenstaart met pony

Zowel praktisch als stylish verantwoord, een paardenstaart in combinatie met een pony. Het is nu een dikke week geleden dat ik een pony heb laten knippen, en dat is combinatie met deze paardenstaart (en dat zilveren knipje die hem extra mooi maakt) helemaal voor mij deze periode. Het is praktisch, je haar zit niet in de weg én raakt niet in de war. Ideaal dus! 

Favourite youtuber – Rowan Atwoods

Wil je lachen? Kijk dan Rowan Atwoods! Hij wil iedere dag leuke grappen uithalen met mensen om hem heen. Hoewel ik soms het idee heb dat e.e.a. gewoon in scéne is gezet, maakt dat het niet minder leuk om te kijken. 

Favourite breakfast – pizzaburgers in bed

Oke, dit word een stukje waarin ik open ben over mijn luiheid. Ik vind het heerlijk om in bed te liggen. Daar wil ik best de hele dag besteden aan huiswerk, leren of bloggen, maar in bed blijven liggen vind ik heerlijk. Nu is het meestal zo dat ik mijn kans grijp om lekker te gaan hardlopen en ik dus nog nooit een hele dag in bed heb gelegen. Het liefst ontbijt ik dan met pizzaburgers van Dr. Oetker. De vorige dag natuurlijk al gekocht (dan hoef ik er niet meer uit), en dan ook graag bezorgd in de slaapkamer. Alles om echt geen seconde naast mijn bed te staan. De pizzaburgers zijn heerlijk, niet zo gezond, maar het is die caloriën meer dan waard!

Favourite drink – verse thee

Ik ben een echte theeleut, ik drink ontzettend graag thee, en als ik niet te lui was geweest om de hele dag heen en weer te lopen had ik het iedere dag -de hele dag- gedronken. Nu is er iedere zaterdag een markt in Zwolle en daar staat iemand die heerlijke verse thee verkoopt. Ik ben daar dus regelmatig op zaterdag te vinden om mijn favoriete smaakjes te halen. Want geloof mij, verse thee is zoveel lekkerder dan thee uit de winkel.

Favourite sport – hardlopen! 

Joh, echt? Ja, echt! Hardlopen is mijn favoriete sport van dit moment, het liefst in combinatie met wat krachttraining. Nu ga ik niet naar de sportschool, maar ik heb thuis een grote verzameling gewichten om mijn spieren mee te trainen. Ik loop nu ongeveer 4 keer in de week: twee zware trainingen (een duurloop en een interval- of tempotraining) en twee herstellopen. Na mijn zware trainingen doe ik beentraining met gewichten en na mijn herstelloopjes train ik mijn bovenlichaam. Op die manier komt mijn hele lichaam aan de beurt, kan ik hardlopen en krachttraining doen, en toch 3 rustdagen houden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *