Friday favourites: #27 Running special

Zoals jullie weten deel ik iedere vrijdag mijn favorieten met jullie. Vandaag heb ik een extra lange variant, maar dan deel ik ook al mijn hardloopfavorieten. Lees je mee?

Favourite shoe – Nike free 5.0

Hoewel de Zoom Structure eigenlijk veel beter bij mijn voeten past, loop ik het liefst op mijn free's. Een heerlijke lichte schoen, waarop ik meer snelheid kan maken dan op mijn zware schoen en ook nog eens heel stylish verantwoord is. Ja, ik ben verliefd.

Favourite shorts – Bristol

Zoals jullie weten kocht ik een aantal weken geleden twee heel leuke shorts bij de bristol, in het roze en mint. Deze shorts zijn ondertussen echt mijn favorieten geworden, en liggen eigenlijk nooit schoon in de was. Ze zijn altijd vies, of ik draag ze op dat moment. 

Favourite event – Cascaderun

Ik heb ondertussen een aantal wedstrijden lopen, maar de Cascaderun is mijn favoriet. Het is een groot evenement, waardoor je dus altijd toeschouwers aan de kant hebt staan, en; wat ik heel erg leuk vind, je krijgt er een medaille. Volgend jaar april is de cascaderun weer, en dan ga ik mij ook zeker inschrijven. Leuk! 

Favourites place to buy clothes – H&M en Wehkamp

Wat ik net zo leuk vind als hardlopen is hardloopkleding kopen. Oke, ik lieg. Misschien vind ik het nog wel leuker. Ik koop die kleding dan het liefst bij de H&M, maar ook bij de Wehkamp of Primark kan ik heel goed slagen. Ik houd niet van veel geld uitgeven, en al helemaal niet aan weinig kledingstukken. Ben je benieuwd waar je goedkope kleding kunt kopen? Lees dan dit artikel met 11 adresjes voor goedkope sportkleding. 

Favourite training – 10 x 1min interval

Er zijn verschillende soorten trainingen die ik erg leuk vind om te doen, maar welke trainingen favoriet zijn gaat in fases. Zo heb ik een fase de lange duurlopen helemaal geweldig gevonden. Ik ging dan iedere week 4 uur hardlopen en ik vond het geweldig. En dan het liefst ongezond eten, zodat je de spierpijn en vermoeide benen de volgende dag nog voelde. Momenteel heb ik het niet zo met de lange duurlopen. Ze duren te lang, ik ga me vervelen en vind ze mentaal heel erg zwaar. Nee, mijn favoriete van dit moment is de 10 x 1min intervaltraining. Een minuut knallen, een minuut bijkomen. En dat 10 keer. En dan het liefst samen met Kay, want dit is een van de weinige trainingen die wij samen kunnen doen. 

Favourite time to run – vroeg in de ochtend

Ik vind het heerlijk om vroeg de wekker te zetten en te lopen. Of laat ik zeggen: wanneer ik eenmaal buiten ben vind ik dat heerlijk. En dan het liefst zo vroeg, dat ik weet dat ik na mijn training gewoon weer naar bed mag. Laat het nu net zo zijn dat mijn zelfdiscipline niet zo groot is dat ik ook daadwerkelijk vroeg naar buiten ga, dus in de meeste gevallen blijf ik lekker tot een uurtje of 10 in bed liggen en strompel ik dan een keer naar buiten. Uiteraard kruip ik er dan na de training niet meer in šŸ˜‰

Favourite runninggadget – Nike running app

Als het gaat om hardlopen heb ik maar weinig gadgets. Ik heb een sporthorloge, maar die ligt onderaan de la, want het is een onding. Echt een onding. GPS kan heel erg lang duren, waardoor ik maar sta te wachten (en in de winter is dat koud!). Daarnaast is dat ding helemaal niet precies met het aangeven van mijn snelheid op dat moment, 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *