Friday favourites: #25

Vandaag staan we weer even stil bij de mooie dingen in het leven. Er zijn genoeg mooie dingen in het leven, en om daar op vrijdag, zo vlak voor het weekend, even bij stil te staan vind ik een mooie gedachte.

Favourite breakfast – Chocolate mugcake met griekse yoghurt

Een heerlijke ontbijtje, voor de dagen dat je geen tijd hebt of die tijd niet vrij wil maken voor het ontbijtje. Met 5 minuten heb je een heerlijk ontbijtje voor je neus. Het recept komt nog online, dan kun je het zelf ook proberen. 

Favourite run – chasing the sun

Hoewel ik voor ik van huis vertrek soms best wel kan opzien tegen de ontzettende warmte, vind ik lopen in de zomer eigenlijk heerlijk. Ik kan al mijn shorts en tops weer aan, en ik hoef geen handschoenen te dragen. Mijn favoriete run van deze week was daarom dinsdag, het was nog niet bloedheet, maar met 22graden was het al wel heel warm te noemen. 

Favourite instagrammer- Runninglau

Laura Brijde kennen we natuurlijk van haar blog www.runninglau.com, maar ook op instagram heeft ze al een grote groep volgers en zelfs op youtube heeft ze 2 kanalen. Vandaag gaat het even over Laura als instagrammer, want dat is het kanaal waarop ik haar het actiefst volg. Niet alleen naar Nederlandse kanaal, misschien vind ik haar Spaanse kanaal nog wel veel interessanter. Niet dat ik er heel veel van begrijp, maar het is wel een goede manier om aan mijn Spaans te werken. 

Favourite order – mijn nieuwe lesboeken

Een paar dagen geleden kreeg ik een brief van mijn nieuwe school; daarin stond wat ik kon verwachten van de eerste week en hoe ik aan mijn schoolboeken kon komen. Na lang zoeken naar goedkopere exemplaren heb de bestelling nu zo goed als afgerond. Nog een paar laatste dingen in huis halen en ik ben klaar voor het nieuwe jaar!  

Wat waren jouw favorieten van de week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *