Friday favourites: #22

Vandaag staan we weer even stil bij de mooie dingen in het leven. Er zijn genoeg mooie dingen in het leven, en om daar op vrijdag, zo vlak voor het weekend, even bij stil te staan vind ik een mooie gedachte.

Favourite person in the world – Kay

Vandaag zijn Kay en ik alweer 4 jaar bij elkaar, en daarom verdient hij de absolute eerste plaats in deze versie van de friday favourites. Het was 4 jaar geleden tijdens de meivakantie dat wij naar elkaar toe groeiden, maar sinds juli 2012 hebben we officieel een relatie. Sindsdien hebben we veel leuke dingen gedaan (Turkije!!) en zijn we nu echt onze toekomst samen aan het plannen. De tijd vliegt. 

Favourite run – voorbij de 5

Door mijn hardloopdip heb ik al lang geen afstanden langer dan 5k gelopen. Sterker nog, ik denk dat mijn trainingen in de meeste gevallen niet verder dan 3k kwamen. Sinds een paar dagen gaat het weer goed met mijn liefde voor lopen, zaterdag liep ik 6k, en afgelopen woensdag tikte ik de 7k weer aan. En, het belangrijkste van alles: ik vond het heerlijk om die 7k gelopen te hebben, dat gevoel na de training was ik al bijna vergeten en ik heb geen moment gehad dat ik wilde stoppen. Ja, de dip is verleden tijd! 

Favourite company – De drie p's

Mijn liefde voor Kay en hardlopen heb ik tijdens deze friday favourites al uitgesproken, maar ik ben natuurlijk ook stapelgek op mijn 3 cavia's; Pixel, Pipo en Puma. Hier smullen ze lekker samen van een krop sla. Nu gaat het nog goed, maar als ze bij het laatste stukje zijn is er een strijd om het laatste beetje. 

Favourite breakfast – havermoutje

Toen ik begon met gezond leven at ik iedere dag havermoutpap als ontbijt. Elke dag met appel, kaneel en rozijnen. Op een gegeven moment verdween de appel, want dat vond ik teveel werk. Daarna ben ik gaan experimenten met andere ontbijtjes, zodat ik varieerd kon ontbijten. Sindsdien ben ik de ouderwetse havermoutpap eigenlijk vergeten, en dat is zonde. Vanmorgen (voor jullie gisteren) had ik ineens zin in dit ontbijtje, maar dan met peer in plaats van appel. En, voor het eerst van mijn leven is het ook nog eens gelukt om een instagramwaardig ontbijtje te creeëren. Om die reden vond je deze foto dan ook op instagram, want dat moet gedeeld worden. 

Favourite place to run – into the woods

Mijn hardlooprondjes variëren tussen de noordelijke kant van het dorp, of de zuidelijke. Tja, aangezien ik in een heel klein dorp woon ben ik dat eigenlijk wel een beetje zat. Op zaterdag neem ik daarom wat meer tijd voor mijn trainingen, en pak ik af en toe de fiets om ergens anders te kunnen te trainen. Meestal in het bos, want dat is momenteel mijn favoriete plek, en op bovenstaande foto kun je wel zien waarom toch? Ik vind het prachtig, zo'n bos. Daar denken duidelijk meer mensen zo over, want hardlopers kom je daar telkens tegen. 

Wat waren jouw favorieten van deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *