Friday favourites: #19

Vandaag staan we weer even stil bij de mooie dingen in het leven. Er zijn genoeg mooie dingen in het leven, en om daar op vrijdag, zo vlak voor het weekend, even bij stil te staan vind ik een mooie gedachte.

Favourite snack – brownie van zoete aardappel

Bovenstaande brownie is in een woord verrukkelijk. Ik ga er dan ook zeker niet te lang over uitwijden want jullie hoeven niet lang op het recept te wachten, dat is zeker! De basis is zoete aardappel, maakt jullie dat nieuwsgierig? 

Favourite diner – uit eten in Duitsland

We blijven nog even bij het eten, afgelopen zaterdag at in Duitsland. Ik at daar een bord met heel veel vlees (geen idee wat, mijn Duits is niet zo goed), patatjes en rijst. Super lekker! Ik heb echt intens genoten van het lekkere weer en het lekkere eten, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Favourite breakfast – mug cake

De laatste eetfoto van deze friday favourites, beloofd. Ik heb ook gewoon zulke lekkere dingen gemaakt deze week. De ene keer kom je er meer aan toe dan de andere keer, en deze week was ik gewoon heel productief. Ik maakte een mug cake met chocoladesmaak als ontbijt, en het was super lekker geworden. Ook dit recept komt snel online šŸ™‚ Ik vind mug cakes geweldig; ze zijn makkelijk, snel en gezond. 

Favourite run – geen druk

Nu ik weet geen (halve) marathon meer te lopen dit jaar, is de druk van de ketel. Ik kan weer trainingen doen die ik leuk vind, en daarbij houdt ik nu zelfs geen rekening met de wedstrijd van 22 juni. Dinsdagmorgen liep ik dan ook even zonder druk. 500 meter inlopen en daarna 2 tempoblokken van 2k met 500 meter rust. Lekker hoor! 

Favourite candy – menthos drop

Dit is geen eten, dit is rotzooi. Maar daarom niet minder lekker. Ik kocht dit 7-pack oorspronkelijk voor Kay, maar ik eet er eigelijk best wel aan mee. Dat was natuurlijk niet de bedoeling.. Iets met balans? Ach ja, ik kan er in ieder echt van genieten, en dat is dat het helemaal waard. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *