Friday favourites: #18

Vandaag staan we weer even stil bij de mooie dingen in het leven. Er zijn genoeg mooie dingen in het leven, en om daar op vrijdag, zo vlak voor het weekend, even bij stil te staan vind ik een mooie gedachte.

Favourite run – chasing the sun

Hoewel ik moet toegeven nu even in een mini-hardloopdip te zitten, is hardlopen in de zon een bezigheid die mij wel aanstaat. Lekker bruin worden en het feit dat ik geen regenkleding of warme broeken aanhoef bevallen mij ook wel. Hoewel het ook snel benauwd is als de zon schijnt, loop ik toch het liefst met mooi weer. 

Favourite recipe – havermoutrepen met studentenhaver

Dat is een mond vol! Nou, die mond zit zeker vol als je een hap hebt genomen, want deze repen zijn echt heerlijk. Ze staan momenteel de hele tijd naast mijn macbook, waardoor ik de hele dag deze repen mijn mond in stop en eigenlijk al vol zit bij de gewone maaltijden (die ik overigens wel gewoon neem. Balans? Nooit van gehoord!). Het recept las je gisteren, heb je ze al gemaakt? 

Favourite idea – flesje op 1/3e

Op de blog, of in het boek van Annemerel las ik de tip een flesje water mee te nemen, en die op 1/3e van de route neer te leggen. Hoewel ik mijn drinken liever in een belt meeneem, maak ik op warme dagen graag gebruik van deze tip. Ik heb dan niet voldoende aan de 660ML die ik in mijn belt mee kan nemen, en vind een beetje extra dan wel prettig. 

Favourite cooking assistent – Pipo

Wij betrekken de cavia's vaak bij onze dagelijkse activiteiten. Zo zit Pipo dus nog wel eens op het aanrecht als ik aan het koken ben. Hoewel ze normaal heel druk is, blijft ze op het aanrecht heel braaf zitten. Zeker als je haar een beetje van de groenten aanbiedt, maar anders ook. Zoals je ziet was de eierdoos reuze interessant, en toen ik die weg wilde halen ging ze echt in protest. Die eierdoos was van haar! 

Favourite news – positief advies

Last but not least, ik heb een positief advies over de studie ASW gekregen! Jullie weten inmiddels dat ik in september aan een nieuwe opleiding wil beginnen en dat ik in april aan een matchingsdag heb meegedaan. Deze week kreeg ik de uitslag: ik heb een 7,4 op het tentamen gehaald en daarmee een positief advies gekregen! Ik ben natuurlijk super blij, want ik kan met een gerust hart mijn spullen gaan verzamelen voor september en mij voorbereiden op een hele nieuwe, toffe ervaring. Keep you posted! 

En, wat was jouw favoriet van de week? Laat het me weten, please!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *