Friday favourites: #10

Het is alweer tijd voor de 10e friday favourites, de tijd gaat snel! Met deze week mijn favoriete snack, constatering en meer. Lees je mee?

Favourite snack – zelfgemaakte kaasvlinders

Ziet dit er niet heerlijk uit? Ik vind het in ieder geval een groot succes en de rest van het gezin ook. Je maakt ze door bladerdeeg voor hartige taart in repen te snijden en te beleggen met kaas. In de oven op 180graden en dan goed in de gaten houden wanneer het klaar is. 

Favourite running partner – Myca

Hoewel ik heerlijk vind als mijn moeder mee gaat, en ik het ook leuk vind als mijn vriend de hardloopschoenen eens onder het stof vandaan haalt, vind ik het ook heel erg leuk om te gaan rennen met Myca. Zij heeft nooit last van motivatieproblemen, en om de een of andere reden heb ik bij haar altijd de neiging harder te lopen. Perfect voor intervaltrainingen dus! 

Favourite evening – langs het water

Als het 's avonds lekker weer is, en ik heb mij bij het avondeten helemaal vol gegeten, vind ik het lekker om na het eten een eindje te lopen. Meestal gaan wij dan naar het bos, waar we dit water ook kunnen vinden. Het is een kleine plas, maar wel leuk om even een rondje om heen te lopen. En, ook nog eens goed voor de stappenteller! 

Favourite feeling – rennen in een hemdje

Het gevoel van hardlopen in een hemdje is hemels. Je lijkt veel te sneller te kunnen, dit veel langer vol te houden en ook nog eens veel leuker te vinden. Ja, wanneer ik in een hemdje kan rennen loop ik veel gelukkiger. Dan kan ik genieten van de zon en de schaduw, soms zelfs van de regen. Heerlijk! 

Favourite video – How hard is it to run a marathon?


Dit is echt een heel leuk filmpje! Nu mijn hoofd even vol zit met de marathon vind ik het heerlijk om foto's en video's te bekijken over marathons. Dit filmpje, waarin een man je meeneemt in zijn training én je meeneemt met het lopen zelf, vind ik dan ook super leuk om te kijken! Zeker een aanraden, mensen šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *