Fitspiration: Meet Alexandra Bring

Laten jullie je graag inspireren door anderen? Ik wel! Daarom leek het mij een goed idee om een nieuwe rubriek te beginnen, namelijk; fitspiration. Wat je hier zult vinden? Nou ja, inspirerende mensen. 

Zeker in tijden van minder motivatie vind ik het heerlijk om op youtube te zoeken naar inspirerende mensen en daar urenlang filmpjes van te bekijken. Het zou natuurlijk egoïstisch zijn om deze fitspiration niet met jullie te delen. Daarom beginnen we vandaag met Alexandra Bring, bekend van haar prachtige ronde bilpartij. Ze is ontzettend droog, heel gespierd, en heeft een eigen youtubekanaal waar ze haar work-outs op deelt. Perfect voor mensen die, net als ik regelmatig, niet weten wat ze moeten of kunnen doen. Op het gebied van hardlopen heb ik eigenlijk altijd wel inspiratie, maar krachttraining vergt vaak meer creativiteit dan ik bezit. Daar heeft Alexandra Bring geen last van, en mocht het toch als een voorkomen dan ze heeft ze haar partner nog. Hij is personal trainer, dus die zal genoeg fitspiration hebben, denk ik zo. 


Het begin van het filmpje is even wazig, maar de aanhouder wint; na een tijdje wordt het allemaal wel scherp šŸ˜‰


Dit doet al zeer als je ernaar kijkt. Als daar je spieren niet van gaan branden…


Voor de nodige fitspiration..


Als dit niet inspirerend is… 

Ken jij Alexandra Bring al? Ze heeft een eigen youtube-kanaal waar een heleboel leuke oefeningen op staan. Zeker waard om een kijkje te nemen. Ik hoop dat jullie allemaal gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan, of dat nu met hardlopen, tennis of welke sport dan ook is. Fijne donderdag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *