Doelen voor: November

November is weer begonnen en hebben alweer afscheid moeten nemen van oktober. De maand waarin ik jarig was en ik 100 artikelen op popcornmeisjes voorbij zou moeten gaan. Hoe oktober is verlopen, en welke doelen ik voor november heb kun je lezen in dit verslag. 

Ook voor oktober had ik voor mijzelf een aantal doelen bedacht. Dingen die ik wilde bereiken die maand. Een van die doelen was het behalen van 100 artikelen op popcornmeisjes, en dat doel hebben wij ruimschoots gehaald. Gelukkig, anders was er ook wel iets gigantisch mis gegaan. Op het moment van schrijven zijn er zelfs al 157 artikelen gepubliceerd!

Een ander doel voor oktober was dat er nu wel echt iedere dag een artikel online zou komen. Ook in oktober is het helaas 1 keer misgegaan. Wel hebben we nog iedere week kunnen genieten van Nicole, die ook in November vrolijk met ons meedoet. Sterker nog, ze is een eigen blog begonnen. Die kun je hier bekijken. 

Doelen voor november

Ook voor november staan er weer een aantal doelen op het programma:

2 KM hardlopen: Eind november wil ik 2 km kunnen hardlopen, aan een stuk. Dat klinkt echt heel erg veel, ik krijg het nu al benauwd van 5 minuten, maar we gaan het gewoon proberen. Doelen stimuleren, he? Laat maar komen dat stimulans!

Nieuwe lay-out: Ik kan echt niet wachten tot de nieuwe lay-out online komt! De laatste dingen worden afgerond en dan gaat het eindelijk gebeuren. Ik weet niet zeker of het deze maand al is, maar ik hoop het natuurlijk wel!

Iedere dag een blogpost: In november gaat het gebeuren, ik voel het. In november gaat er iedere dag een blogje online komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *