Doelen voor: Maart

Ik probeer iedere maand even stil te staan bij de dingen die ik wil bereiken die maand. Of in ieder geval wil doen. Nu doe ik dat niet braaf iedere maand op de blog, maar vandaag wil ik in ieder geval wel even stil staan bij maart. En dat doe ik nu, samen met jullie.

Doelen voor.. 2016

Aan het eind van 2015 heb ik even stil gestaan bij mijn doelen voor 2016. Daar heb ik natuurlijk al veel langer over nagedacht, maar op dat moment heb ik ze definitief gemaakt. Voor zover doelen definitief kunnen zijn, natuurlijk. Een van die doelen was dat ik 5 kilometer onder een half uur kan lopen, en dat doel komt sneller dichtbij dan ik dacht. Ik heb de 5 kilometer ondertussen in 29.45 gelopen, maar: toen heb ik na iedere halve kilometer een pauze genomen en toen stond de app natuurlijk uit ;-). Vals spelen eerste klas.

Ik weet niet of ik in maart 5 KM onder de 30 minuten kan lopen, maar als ik onder de 31 minuten kom ben ik ook heel gelukkig.

Doelen voor.. maart

Een ander doel dat ik voor mezelf gesteld had voor 2016, was het behalen van mijn propedeusediploma. Ik heb alle punten nu verzameld (en die zijn definitief gemaakt), het wachten is nu op het examenbureau. De punten zijn binnen, het officieel in handen krijgen gebeurd in maart. Mooi doel!

Natuurlijk zijn er meer doelen voor maart:

  • Ten eerste natuurlijk die 5 KM onder de 31 minuten
  • Ten tweede wil ik keihard (maar niet té hard natuurlijk) trainen voor de cascaderun
  • Ik wil in maart ingeschreven staan bij de nieuwe opleiding

Het zijn dus grote en kleine doelen die momenteel door mijn hoofd spoken. Ik heb de doelen die ik in 2016 wil behalen voor mezelf op een rijtje, de doelen die ik iedere maand voor mezelf opstel zijn kleiner, tastbaarder en haalbaarder. Daar wordt ik namelijk veel gelukkiger van, dan kan ik ze ook daadwerkelijk behalen.

Een hele fijne verse maand voor jullie allemaal! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *