De 3 leukste blogs om te volgen: #7

Ik lees graag blogs van andere mensen, dat moge duidelijk zijn. Als ik 's ochtends wakker wordt is het eerste wat ik doe mijn RSS reader openen om te kijken wat ik gemist heb, en gedurende de dag wordt die app nog minstens 100.000 keer geopend. 

Runners High

Runners high is een (zeer mooi ontworpen) website met als hoofdonderwerp: hardlopen. Je leest er veel verschillende artikelen die je informatie geven over hardlopen. Het is een heerlijke website om af en toe even te gaan kijken, of om -net als ik- in je RSS reader te hebben staan. Nu publiceren ze niet heel constant, dus op zich is dat laatste ook geen overbodige luxe. Ik zou zeker even een kijkje nemen! 

Aranka World

Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die deze post leest en denkt: Aranka, die ken ik nog niet! Aranka is oprichtster van Jogha en de fitgirlcode-websites. Ze is een groot voorbeeld in de healthwereld, en ik laat me regelmatig door haar inspireren, zowel op healthgebied, als op ondernemen of bloggen. Ze doet het namelijk allemaal, en ze doet het goed. Neem daarom zeker even een kijkje op www.arankaworld.com, www.fitgirlcode.nl en www.fitgirlcode.com. 

Rosalie Ruardy

Rosalie blogt over haar leven vol gezonde gerechten. Op haar blog publiceert zij regelmatig de lekkerste recepten, inclusief fantastisch gemaakte afbeeldingen. Zeker even de moeite waard om te kijken, ook voor lekkere kookinspiratie. Naast lekker koken doet zij ook regelmatig aan sport, waaronder hardlopen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *