De 3 leukste blogs om te volgen: #6

Ik lees graag blogs van andere mensen, dat moge duidelijk zijn. Als ik 's ochtends wakker wordt is het eerste wat ik doe mijn RSS reader openen om te kijken wat ik gemist heb, en gedurende de dag wordt die app nog minstens 100.000 keer geopend. 

Eat Run Love

www.eatrunlove.nl is de blog van Jessica, een super goede hardloopster die mij weet te inspireren met haar artikelen. Zij staat helaas niet in mijn RSS reader, maar ik ga er graag zelf even langs om te kijken of ze iets nieuws gepubliceerd heeft. Zeker de moeite waard om even langs te gaan!

Little Notes

www.littlenotes.nl is de lifestyleblog van Lauri (schrijft ook op popcornmeisjes) en ze schrijft daar over allerlei lifestyle onderwerpen en haar ziekte. Super leuk dus om te lezen, ik zou er zeker een kijkje nemen! 

Popcornmeisjes

Ik heb popcornmeisjes nog niet eerder als favoriete blog genoemd, maar het wordt toch eigenlijk wel tijd. Jullie kennen natuurlijk de wekelijkse vorige week op popcornmeisjes, maar ik wilde de blog hier ook nog even noemen. Popcornmeisjes is een lifestyle blog, waar verschillende jonge meiden op schrijven. Met ongeveer 10 schrijfster komen er iedere dag meerdere interessante blogposts online, met een persoonlijk tintje. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *