De 3 leukste blogs om te volgen: #4

Ik lees graag blogs van andere mensen, dat moge duidelijk zijn. Als ik 's ochtends wakker wordt is het eerste wat ik doe mijn RSS reader openen om te kijken wat ik gemist heb, en gedurende de dag wordt die app nog minstens 100.000 keer geopend. 

Ik volg best wat blogs, ik ga sowieso iedere dag even naar annemerel.com, girlslove2run.com en lisanneleeft.nl, maar daarnaast heb ik ook runninglau.nl, blogaholic.nl en nog veel meer blogs in mijn lijst. Welke blogs je niet mag missen? 

www.nicole.blogspot.nl

Nicole, die hier iedere week een artikel schrijft, is sinds kort ook begonnen met haar eigen blog. Ik ken Nicole al langer, en ik ben daarom heel nieuwsgierig hoe de blog wordt. Ik kom dan ook regelmatig langs om even te kijken of er al wat nieuws gepubliceerd is. 

www.japkebeleeft.amsterdam

Ik ben een tijd geleden in contact gekomen met Japke, en leerde toen ook haar blog kennen. Haar blog is anders dan gemiddeld: ik kan er niet echt een vinger op leggen, maar de blog is uniek en moeilijk in een hokje te plaatsen. Het hokje is niet groter dan 'lifestyle', en met haar hobby voor hardlopen, Amsterdam en mooie teksten houdt ze mijn aandacht vast. Ook Japke schrijft regelmatig op deze blog, en ik ook op die van haar. Benieuwd wat ik daar geschreven heb?

www.blogaholic.nl

Als fanatiek blogger ben ik altijd op zoek naar leuke en interessante blogtips. Blogaholic is daar de perfecte leverancier van! Ook blogaholic.nl staat in mijn RSS reader, zodat ik gelijk op de hoogte ben als er nieuw artikel online gekomen is. Ik hoef in ieder niks te missen, heerlijk!

Dit waren de nieuwe favorieten weer. Weet jij welke blogs ik echt moet kennen? Laat dan vooral een reactie achter, ik ben altijd in voor nieuwe blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *