De 3 leukste blogs om te volgen: #3

Vorige week vertelde ik al dat ik graag blogs volg, en er zijn een aantal blogs die ik graag lees. Met die reden is er natuurlijk ook al een deel 1 en een deel 2 van deze serie uitgekomen. Vorige week vertelde ik over FitGirlCodeRunning Lau en Jennie from the blog, vandaag noem ik weer 3 nieuwe: 

Beautygloss

Hoewel ik geen echte voorstander ben van beautyblogs (shame on me) vind ik dit een hele leuke blog. Vooral om de persoon die achter de blog zit (Mascha), maar ook voor tips en reviews kom ik regelmatig langs. Het is altijd handig om te weten hoe een bepaald product werkt, en Mascha heeft er al zoveel getest, dat ik graag even langskom.

Jiami

Een superleuke meid, die op haar 16e gewoon al een eigen bedrijf heeft! Super tof, en daar wordt ik toch wel een beetje jaloers van. Oké, ik heb ook een eigen bedrijf, maar ik ben al 20.. verschil moet er wezen!

Jiami schrijft over lifestyle, beauty, fashion en travel, en naast bloggen is zij ook op youtube heel actief.

Daily Cappuccino

Daily Cappuccino is een grote blog met een breed scala aan onderwerpen. Alles komt aan bod, en je kunt er dan ook voor heel veel dingen terecht. Daily Cappuccino suggereert dat er 1 keer per dag een nieuw artikel online komt, maar wie even beter kijkt ziet dat er meerdere artikelen per dag online komen. Een groot voorbeeld voor mij, en super leuk om te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *