De 3 leukste blogs om te volgen: #2

6 Augustus schreef ik het vorige artikel over de leukste blogs om te volgen, allemaal in de categorie lifestyle. Dat is nu eenmaal mijn favoriet. Daar kon je lezen dat ik graag artikelen van AnnemerelFrancien en Lisanne lees. Dat doe ik nu nog steeds, zeker weten, maar er zijn nog meer super leuke blogs!

Fit Girl Code

De meiden van www.fitgirlcode.nl en www.fitgirlcode.com zijn echte sportieve meiden, die dat ook nog eens weten te combineren met gezond eten. Daar mag ik een voorbeeld aan nemen! Ik lees de artikelen graag voor wat extra gezond-eten inspiratie, en mijzelf ervan te overtuigen tóch de fiets te pakken.

Running Lau

Laura, ook zo'n sportieve meid is of aan het schrijven of aan het sporten. Vooral dat schrijven kan ik natuurlijk waarderen, want dan heb ik weer wat te lezen van haar. Ze staan natuurlijk ook in mijn RSS reader, zodat ik geen bericht van haar hoef te missen. Dat zou zonde zijn!

Jennie from the blog

Hoe ze aan die naam gekomen is, is mij echt een mysterie, want vanaf dat ik blog ben ik al jaloers dat ik niet zo goed in namen verzinnen ben! Niet dat ik niet tevreden met mijn namen, maar Jennie from the blog vind ik echt super goed bedacht! Mijn complimenten, Jennie! Jennie noemt haar blog een lifeblog, en dat is het ook zeker. Ze beperkt zich niet tot 1 onderwerp, maar schrijft over heel veel dingen. Interessant voor iedereen dus. Ik lees haar blogs graag, en daarom staat ook zij in mijn RSS reader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *