06-08-2015

De 3 leukste blogs om te volgen:

#1

#1

Mijn passie voor bloggen is -zoals bij velen-  begonnen met het lezen van andere blogs. Ik moet zeggen, er zijn maar weinig bloggers die mijn aandacht een langere tijd vast kunnen blijven houden, maar toch is het sommigen gelukt!

Om die reden besloot ik dat het misschien leuk is om te delen welke blogs ik zelf leuk vind om te volgen, en waar ik bewust en onbewust misschien wel eens inspiratie vandaan haal. Daarom krijgen jullie vandaag een top 3 leukste blogs (in mijn ogen).1. www.annemerel.comEen tijd geleden was ik helemaal gek van hardlopen. Ik volgde toen verschillende blogs daarover, en daar was www.annemerel.com er een van. Toendertijd niet een van mijn favorieten, moet ik eerlijk zeggen, maar ik ben het wel blijven volgen. Annemerel.com staat nu ook in mijn RSS reader zodat ik iedere keer een melding krijg als er een nieuwe blogpost is, maar stiekem weet ik precies dat ik iedere dag om 12.00 en 17.00 mijn telefoon moet pakken voor een nieuwe post. Annemerel.com is een sport- en lifestyleblogger, waar ik persoonlijk vooral het lifestyledeel erg leuk vind. Tuurlijk vind ik niet alle dingen even geweldig, maar Annemerel weet mij iedere keer weer te boeien met haar leuke verhalen en geweldige schrijfstijl. Oh, dat zij toen misschien geen favoriet was zegt helemaal niks over nu, want ze staat gewoon op nummer 1 voor mij. Momenteel is zij absoluut, met afstand, mijn favoriete blogger.2. www.lisanneleeft.nlLisanne leeft is een blog gemaakt door Lisanne, die een kijkje geeft in haar leven en haar creatieve ideeën. Waar ik soms tegen ideeën aanloop weet zij een leuke en creatieve oplossing te bedenken (en nog beter: te posten). Ook zij staat in mijn RSS reader zodat ik niks hoef te missen van haar verhalen, want die zijn gewoon te leuk. O ja, niet te vergeten: Lisanne geeft echt de meest briljante blogtips die ik waar dan ook op internet heb kunnen vinden, dus daarvoor moet je echt bij haar zijn. 3. www.girlslove2run.comWeer een hardloopblog die mijn aandacht blijft vasthouden, ook al loop ik nooit meer hard. Francien is voor mij een voorbeeld, zij werkt zo hard en heeft zoveel bereikt, dat vind ik echt heel tof. Daarnaast heeft zij een GEWELDIGE schrijfstijl, die ik echt te leuk vind. Uiteraard staat Girlslove2run in mijn RSS reader en blijf ik op de hoogte van de korte maar krachtige blogposts die daar online komen. 

Waarschijnlijk zal de lijst nog wel een keer langer worden, of worden mijn favorieten misschien anders, maar momenteel volg ik deze 3 blogs heel trouw. Het is dan ook zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen bij deze 3 powervrouwen. 2 Reacties

Bettie
Bettie op 27-10-2015 om 22:08 Leuk! Ik lees de blog van Lisanne ook wel regelmatig en die van Annemerel ken ik ook wel. De derde ken ik niet, maar ik heb ook totaal niets met rennen/hardlopen. Reageren Like(0)
Tessa
Tessa op 05-11-2015 om 21:00 Hoi, bedankt voor je reactie! http://Www.Annemerel.com en http://www.lisanneleeft.nl zijn ook wel echt heel leuk om te volgen! Leuk dat er meer mensen zijn die het met mij eens zijn. Welk soort blogs volg jij graag? Like(0)
Annemerel
Annemerel op 27-10-2015 om 22:07 Thank you! Leuk om te lezen! Ben wel heel benieuwd wat er veranderd is, heb ik (onbewust) mijn content veranderd of had de ‘liefde’ gewoon wat tijd nodig ;-). Ben echt oprecht heel erg benieuwd! Reageren Like(0)
Tessa
Tessa op 05-11-2015 om 21:00 Leuk dat je reageert! Ik denk dat het vooral gekomen omdat er naar mijn gevoel steeds meer artikelen over jou geplubliceert werden, en minder over hardlopen. Nu is het natuurlijk ook zo dat ik steeds meer over jou kwam te weten, en dat maakt het volgen van je blog een stuk leuker! Daarom moet het persoonlijke deel in een blog (naar mijn mening) erg groot zijn, dan vind ik het veel leuker. Bedankt voor je reactie, en ik kijk nu al uit naar 12.00! Like(0)

Plaats zelf een reactie