18-08-2015

Blog:

Wat bloggen nu zo leuk maakt

Wat bloggen nu zo leuk maakt

Bloggen is leuk! Dat zullen verreweg de meeste bloggers wel met mij eens zijn. Daarom heb ik besloten hier een blogpost aan te wijden, want wat maakt bloggen nu zo leuk?PassieSchrijven is altijd mijn grote passie geweest, en hoewel ik niet altijd evenveel heb geschreven is dat wel altijd zo gebleven. Door deze blog kan ik schrijven zoveel als ik wil, want ik heb de regie. Ik publiceer in ieder geval iedere dag een nieuwe blogpost, maar als ik een keer extra wil schrijven dan kan dat. Dan kan ik er altijd voor kiezen om vooruit te werken (met films bijvoorbeeld gebeurt dat wel eens, soms zie ik namelijk meerdere films per week en dan schrijf ik gelijk een review) of om een extra blogpost te publiceren. In de meeste gevallen kies ik echter voor vooruit werken, omdat 7 blogposts per week schrijven best pittig is, zeker als school straks weer begint.VrijheidBloggen geeft vrijheid. Ik hoef niet op een vaste tijd ergens te zijn om mijn hobby uit te voeren. Ik heb bijna altijd een laptop bij me, dus ik kan bloggen wanneer ik wil. Als er maar iedere dag een blogpost online komt. Heerlijk vind ik dat, ik vind het fijn om vrij te zijn in de dingen die ik moet en wil doen.Contact met anderenIk vind het contact met lezers heel leuk aan het bloggen! Ik krijg maar weinig reacties op mijn blogposts (de afgelopen 75 blogpost, 3 reacties), maar als ik er een krijg vind ik dat echt super leuk. Daar kan ik van genieten, en daarom zal ik ook zeker reageren. Sowieso is het leuk om te zien dat jij dit leest, ook al reageer je niet.Goede redenDeze blog is een goede reden om bepaalde dingen te doen. De read bijvoorbeeld die iedere zondag online komt, is voor mij een goede reden om lekker op de bank te ploffen met een goed boek. En zin in een film? Top, ik schrijf er wel een review over :)Foto'sFoto's zijn een goede manier om herinneringen vast te houden, en als blogger maak je heel veel foto's. Hoewel het bij mij nog niet helemaal in mijn systeem zit, merk ik wel dat je zodra je blog bent begonnen steeds vaker met een camera in de hand staan. Part of the job :)Leuk, hè, bloggen? Blog je zelf ook? Laat het vooral weten in een reactie, dan neem ik een kijkje. 1 Reactie

Aysa
Aysa op 05-11-2015 om 20:52 Helemaal mee eens. Ik kan goed meepraten over het gebrek aan reacties, erg jammer! Door mijn blog heb ik ook een passie voor fotograferen ontwikkeld en die voor schrijven had ik natuurlijk ook al! Groetjes, Aysa Reageren Like(0)
Tessa Ijmker
Tessa Ijmker op 05-11-2015 om 20:53 Haha, ja! Als blogger wordt je ook gelijk fotograaf, en nog heel veel andere beroepen ook trouwens. Ik vond schrijven ook al wel heel erg leuk, maar zeker nu je consequent schrijft en je heel vrij bent in onderwerpen, vind ik het nog leuker geworden! Schrijf je vaak op je blog? Like(0)

Plaats zelf een reactie