Blog: Verbeter de blog

De 25e blogpost die hier  online gekomen is, was een post die ik wijdde aan verbeterpunten voor de blog. Ik vroeg jullie daar om tips te geven over dingen die jullie liever anders wilden of dingen die ik beter weg kan laten. Dit is ondertussen blogpost nr. 50(!!), en daarom heb ik besloten jullie nog een keer te vragen:

Wat vinden jullie goed aan de blog?

Wat missen jullie hier?

Wat willen jullie graag anders?

Wat kan ik beter niet meer doen op de blog?

Ik zou het echt tof vinden als jullie hier op zouden willen reageren, want jullie zijn de lezers, dus het is heel belangrijk hoe jullie er over denken. Laat het dus weten! Reageren kan hier onder bij de reacties, maar reageren via de mail mag natuurlijk altijd. Je kunt mij mailen op contact@tessatamara.nl, dus ga je gang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *