Blog: Radiostilte….. voorbij?

Het is al even geleden dat ik -als je de advertorial van afgelopen donderdag niet meerekent- een blogpost heb gepubliceerd. Wat was er allemaal aan de hand? 

Ja, wat niet. Het begon allemaal heel goed met het vooruit werken voor de zomervakantie. Tijdens de zomervakantie werd ik ineens gebeld naar aanleiding van een sollicitatie drie maanden daarvoor. Bij thuiskomst begon ik dan ook gelijk met fulltime werken, wat nog even lastig te combineren bleek met hardlopen. De baan kostte iets meer energie dan voorspeld, en ik moest concessies doen. Een van de dingen in mijn leven moest even op een laag pitje, en dat is bloggen geworden. 

Tijdens die (tijdvretende) baan, kwam er ineens een andere verandering in mijn leven. Na een paar maanden in een leuke huurwoning gezeten te hebben, hebben we ineens een huis gekocht. Nou ja, ineens. Daar is natuurlijk lang over nagedacht, en dan nog is het geen proces wat binnen een paar dagen afgelopen is. Hoewel het bij ons allemaal heel snel is gegaan, blijft het proces van weken tot maanden. Maargoed, 20 september kregen we de sleutel. Na veel klussen, en ondertussen ook weer studeren en tentamens maken, is het nu zover dat ik alles weer een beetje in balans probeer te krijgen. Ik wil namelijk geen concessies meer, ik wil gewoon doen alles wat ik leuk vind. En bloggen is daar sowieso een onderdeel van. 

De radiostilte.. die is dus wel weer voorbij. Maar, eerlijk is eerlijk, ik weet allemaal nog niet hoe en wat dat uit gaat pakken. Reken dus ook maar niet dagelijke blogs ;). Ik ga in ieder geval mijn best doen om jullie weer te vermaken met teksten en ga zo langzamerhand ook weer proberen hier en daar een hardlooptraining te doen. Want dat is, shame on me, alweer 3 maanden geleden. 

Oke, dan ga ik nu weer snel verder met leren, en nadenken over een volgende blog! Voor nu weten jullie in ieder geval waar ik de laatste tijd uitgehangen heb, en hoewel ik overal in sneltreinvaart doorheen ben gegaan: binnenkort wordt alles uitgebreider uitgelegd ;). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *